Barion Pixel
  • -15%
Nora Roberts: A pihenőlak Nora Roberts: A pihenőlak

Nora Roberts:

A pihenőlak


Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

Egy családi farm Big Surben és egy hollywoodi híresség öröksége adja az alapot Nora Roberts új, izgalmas regényéhez.

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Egy családi farm Big Surben és egy hollywoodi híresség öröksége adja az alapot Nora Roberts új, izgalmas regényéhez.

 

Caitlyn Sullivan a hollywoodi híres színészdinasztia leszármazottja, amelynek első tagja az Írországból bevándorolt dédnagyapja volt. Kilencévesen már ő is sztár volt – ugyanakkor ártatlan gyermek is, aki szeretett az unokatestvéreivel bújócskázni Big Sur-i házukban. Az egyik ilyen játék során történt, hogy Caitlyn eltűnt.

 

Sokan talán elkényeztetett királykisasszonynak tartották, de Cate valójában, okos, szívós harcos volt, és sikerült elmenekülnie az elrablói elől. Dillon Cooper megdöbbent, amikor rátalált a házában rejtőzködő sebesült, kimerült lányra, de amikor a tini srác és a családja meghallotta Cate történetét, menedéket adtak neki, és gondoskodtak róla, hogy visszatérhessen a szeretteihez.

 

Cate megpróbáltatásai azonban ezzel még közel sem értek véget. Először egy döbbenetes árulásra derült fény, amely börtönbe küldött valakit, akiben bízott. Aztán Írország nyugati részén eltöltött békés évek következtek, ahol védettségben élt ugyan, de a lelkében egyre nőtt a nyugtalanság.

 

Végül, bátorságát összeszedve visszatért Los Angelesbe, hogy ismét a kamerák elé álljon, és túllépjen az életét kisiklató traumán. De nem tudta, hogy azon a sok évvel korábbi éjszakán két magot is elültetett: egy nagy szerelem és egy szörnyű bosszú magját…

GABO

Adatlap

Oldalszám
560
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2021
ISBN
9789634069973
Fordította
Tóth Gizella
Új

Letöltés

a pihenőlak részlet

Letöltés (1.73MB)

16 további termék ebben a kategóriában: