Barion Pixel
  • -15%
Kiera Cass: A Párválasztó - Harmincöt lány. Egy korona. Egy lehetőség, ami az életben csak egyszer adódik. Kiera Cass: A Párválasztó - Harmincöt lány. Egy korona. Egy lehetőség, ami az életben csak egyszer adódik.

Kiera Cass:

A Párválasztó


Eredeti ár: 3 890 Ft
Online ár: 3 307 Ft
Adóval együtt

Harmincöt lány. Egy korona. Egy lehetőség, ami az életben csak egyszer adódik.

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Harmincöt lány. Egy korona. Egy lehetőség, ami az életben csak egyszer adódik.

 

A Párválasztóban részt vevő harmincöt lány számára ez életük legnagyobb esélye. Egy lehetőség arra, hogy kiszabaduljanak abból az életből, amibe beleszülettek. Hogy belépjenek egy világba, amiben csillogó ruhákat és felbecsülhetetlen értékű ékszereket hordanak. Hogy palotában lakjanak és a csodás Maxon herceg szívéért vetekedjenek egymással.

America Singer számára azonban kész rémálom Kiválasztottnak lenni. Azt jelenti ugyanis, hogy hátat kell fordítania titkos szerelmesének, Aspennek, aki egy alsóbbrendű kasztba tartozik. El kell hagynia az otthonát, hogy beszálljon az ádáz közdelembe egy koronáért, amire nem is vágyik. Egy palotában kell élnie, amit a lázadók erőszakos támadásai fenyegetnek állandóan.

Aztán America megismeri Maxon herceget. Lassan megkérdőjelezi addigi terveit, és rádöbben arra, hogy az élet, amiről mindig is álmodott, talán köszönő viszonyban sincs a jövővel, amit korábban még csak el sem képzelt volna.

  

„Elbűvölő, megragadó és épp a megfelelő mennyiségű izgalom van benne!”

Kiersten White, New York Times

GABO

Adatlap

Sorozatok
A párválasztó
Oldalszám
360
Kiadási év
2022
ISBN
9789636896188
Fordította
Gázsity Mila
Kiadó
GABO
Új

16 további termék ebben a kategóriában: