Barion Pixel
  • -15%
Lisa Gardner: Mielőtt eltűnt - Frankie Elkin 1. Lisa Gardner: Mielőtt eltűnt - Frankie Elkin 1.

Lisa Gardner:

Mielőtt eltűnt

Frankie Elkin 1.

Eredeti ár: 4 990 Ft
Online ár: 4 242 Ft
Adóval együtt

Lisa Gardner, a New York Times bestsellerírója, huszonhárom izgalmas regény szerzője, köztük a The Neighbor címűé, amely a Nemzetközi Thrillerírók nevű szervezettől elnyerte Az év thrillere díjat.

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

A New York Times bestsellerszerző Lisa Gardner lendületes thrillerének főszereplője egy hétköznapi nő, akit semmi sem állíthat meg abban, hogy megtalálja az eltűnt embereket, akiket a világ többi része már elfelejtett.

Frankie Elkin átlagos középkorú nő, gyógyulófélben lévő alkoholista, akinek több a megbánnivalója, mint a holmija. Mégis azzal tölti az életét, amire senki más nem hajlandó – olyan eltűnt emberek után kutat, akiket a világ többi része már nem keres. Ha a rendőrség feladta, ha a közvélemény már nem emlékszik, ha a média a füle botját sem mozdítja, akkor kezd el Frankie kutatni.

Egy új eset kapcsán Boston egyik rossz hírű környékére, Mattapanbe vetődik. Angelique Badeau-t keresi, a haiti tinédzsert, aki a középiskolájából tűnt el hónapokkal ezelőtt. A bostoni rendőrség ellenállása és az áldozat családjának óvatossága azt súgja Frankie-nek, hogy csak magára számíthat – és hamarosan azon kapja magát, hogy olyan kérdéseket tesz fel, amelyekre nem szeretne választ kapni. Ám Frankie-t semmi sem állíthatja meg az igazság kiderítésében, még ha ez azt jelenti is, hogy akár ő maga is lehet a következő eltűnt személy.

Lisa Gardner, a New York Times bestsellerírója, huszonhárom izgalmas regény szerzője, köztük a The Neighbor címűé, amely a Nemzetközi Thrillerírók nevű szervezettől elnyerte Az év thrillere díjat. A lelkes túrázó, utazó és cribbage-játékos Gardner New Hampshire hegyei közt él a családjával.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Frankie Elkin
Oldalszám
424
Kötés
kartonált
Kiadási év
2023
ISBN
9789635663361
Fordította
Komló Zoltán
Kiadó
GABO
Eredeti cím
Before She Disappeared / Frankie Elkin #1

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: