Barion Pixel
  • -15%
John Douglas - Mark Olshaker: Utazás a sötétség mélyére John Douglas - Mark Olshaker: Utazás a sötétség mélyére

John Douglas - Mark Olshaker:

Utazás a sötétség mélyére


Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

Douglas ismét különböző elvetemült sorozatgyilkosok és erőszaktevők ügyeit tárja fel a tőle megszokott, kendőzetlen stílusban, de ezúttal azt is bemutatja, hogy az évek során milyen nélkülözhetetlen fegyver lett a viselkedéstudományból.

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<< 

John E. Douglas huszonöt évig dolgozott az Egyesült Államok Szövetségi Nyomozóhivatalának különleges ügynökeként, ahol a pszichológiai profilalkotás technikájával vizsgálta az ország leghírhedtebb bűnözőinek elméjét. A mára klasszikusnak számító, Sorozatgyilkosok című könyvébenbetekintést engedett legbrutálisabb eseteibe, és a folytatásban még jobban alászáll a sötétségbe.

Douglas ismét különböző elvetemült sorozatgyilkosok és erőszaktevők ügyeit tárja fel a tőle megszokott, kendőzetlen stílusban, de ezúttal azt is bemutatja, hogy az évek során milyen nélkülözhetetlen fegyver lett a viselkedéstudományból. A profilalkotás az elkövetők kézre kerítése mellett segít megértetni a társadalommal, hogyan működnek ezek a bűnözők és mit tehetünk azért, hogy megakadályozzuk őket következő rémtettük elkövetésében.

 

Douglas Sorozatgyilkosok című könyve alapján David Fincher (Harcosok klubja, Holtodiglan) készített Netflix-sorozatot, amely kiugró sikert aratott világszerte.

GABO

Adatlap

Oldalszám
504
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2018
ISBN
9789634065913
Fordította
Béresi Csilla
Új

Letöltés

utazás a sötétség... részlet

Letöltés (570.29KB)

16 további termék ebben a kategóriában: