Barion Pixel
  • -15%
M. J. Arlidge: Hazudsz, hazudsz - A pokol tüzén fogtok elégni mind M. J. Arlidge: Hazudsz, hazudsz - A pokol tüzén fogtok elégni mind

M. J. Arlidge:

Hazudsz, hazudsz


Eredeti ár: 3 290 Ft
Online ár: 2 797 Ft
Adóval együtt

Helen Grace felügyelő sohasem látott még ilyen pusztítást. Hat tűzeset huszonnégy órán belül. Két ember meghalt... Többen megsebesültek. Mintha valaki porig akarná égetni a várost... Helennek és csapatának át kell rostálnia a törmeléket, hogy megtalálják a gyújtogatót, aki tüzet – és hatalmat – akar, miközben emberéletek válnak hamuvá. Elég egyetlen rossz lépés, és még több élet kerülhet veszélybe.

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Helen Grace felügyelő sohasem látott még ilyen pusztítást. Hat tűzeset huszonnégy órán belül. Két ember meghalt... Többen megsebesültek. Mintha valaki porig akarná égetni a várost... Helennek és csapatának át kell rostálnia a törmeléket, hogy megtalálják a gyújtogatót, aki tüzet – és hatalmat – akar, miközben emberéletek válnak hamuvá. Elég egyetlen rossz lépés, és még több élet kerülhet veszélybe. Ahogy fokozódik a nyomás, és újabb épületek égnek ki, Helen sötét késztetései is önpusztítással fenyegetnek...

 

M. J. Arlidge tizenöt éve dolgozik a televíziós dráma műfajában. Az utóbbi öt évben olyan bűnügyi sorozatok gyártásában vett részt az ITV számára, mint a Torn vagy a The Little House, legújabban pedig az Undeniable, amelyet 2014 tavaszán sugároztak. Jelenleg A néma szemtanú epizódjait írja, de eredeti bűnügyi sorozatokon is dolgozik angol és amerikai tévécsatornáknak.

Bemutatkozó thrillere, az Ecc, pecc,amelyben bevezeti Helen Grace felügyelő alakját, világsikert hozott. A két folytatás (Üsd, vágd; A babaház) szintén bestseller lett. A Hazudsz, hazudsz a Helen Grace-thrillersorozat negyedik darabja.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Helen Grace sorozat
Oldalszám
432
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2017
ISBN
9789634064527
Fordította
Turcsányi Jakab
Új

Letöltés

hazudsz, hazudsz részlet

Letöltés (0)

16 további termék ebben a kategóriában: