Barion Pixel
  • Kiárusítás!
  • -15%
S. K. Tremayne: Mielőtt meghaltam - Miért tetted ezt velem, mami? Már nem szeretsz engem? S. K. Tremayne: Mielőtt meghaltam - Miért tetted ezt velem, mami? Már nem szeretsz engem?

S. K. Tremayne:

Mielőtt meghaltam

Miért tetted ezt velem, mami? Már nem szeretsz engem?

Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

  

Egy napon Kath kómából ébred fel, és csak halványan emlékszik arra, hogy majdnem végzetes autóbalesetet szenvedett. Boldogan szorítja magához a kislányát és szeretett férjét, de valami nem stimmel. Adam furcsán viselkedik vele, és Lyla is egyre érthetetlenebb dolgokat művel. Örülniük kellene, hogy túlélte, hogy visszatért a biztos halálból. De szinte rá sem néznek.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Kath férjével, Adammel és kislányával, Lylával az elszigetelt dartmoori Nemzeti Parkban él egy tanyaházban. Szereti az életét, szereti a lápvidék sivár mégis rejtélyes szépségét. Anyagi gondjaik, munkahelyi problémák és a lánya félénksége ellenére is boldognak érzi magát.

 

De egy napon Kath kómából ébred fel, és csak halványan emlékszik arra, hogy majdnem végzetes autóbalesetet szenvedett. Boldogan szorítja magához a kislányát és szeretett férjét, de valami nem stimmel. Adam furcsán viselkedik vele, és Lyla is egyre érthetetlenebb dolgokat művel. Örülniük kellene, hogy túlélte, hogy visszatért a biztos halálból. De szinte rá sem néznek.

 

Később Kath rájön, hogy ami történt, nem baleset volt, és innentől kezve mindent elural a félelem és a pánik.

GABO

Adatlap

Oldalszám
400
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2019
ISBN
9789634067498
Fordította
Turcsányi Jakab
Új

Letöltés

mielőtt meghaltam részlet

Letöltés (544.3KB)

16 további termék ebben a kategóriában: