Barion Pixel
  • -50%
Maria Adolfsson Botlás Maria Adolfsson Botlás

Maria Adolfsson:

Botlás

Doggerland 1.

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 1 995 Ft
Adóval együtt

Adoggerlandi éves nagy osztrigaünnep után egy nő másnaposan ébred egy hotelszobában, élete legnagyobb tévedése mellett. Egy másik nőt brutálisan agyonvernek a konyhájában. Karen Eiken Hornby bűnügyi felügyelő kapja meg a nyomozást, és a helyzetét nem könnyíti meg, hogy arrogáns főnöke és az áldozat egykor házasok voltak.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

A doggerlandi éves nagy osztrigaünnep után egy nő másnaposan ébred egy hotelszobában, élete legnagyobb tévedése mellett. Egy másik nőt brutálisan agyonvernek a konyhájában. Karen Eiken Hornby bűnügyi felügyelő kapja meg a nyomozást, és a helyzetét nem könnyíti meg, hogy arrogáns főnöke és az áldozat egykor házasok voltak. Talán minden a különös kollektívában kezdődött a hetvenes években. Talán egy telefonhívással tavasszal. Talán a falusi kocsmában pletykálva lehet meglelni az igazságot. Karen Eiken Hornby régebben azért tért vissza Doggerlandra, hogy munka, alkohol és ellenszenves férfiak segítségével elfelejtse a múltját. Most kénytelen saját és mások botlásai körül lavírozni.

 

Doggerland egy szigetcsoport az Északi-tengeren Nagy-Britannia és Skandinávia között. Az ország a brit szigeteket és az európai kontinenst egykor összekötő földtömeg megmaradt része. Doggerland ma a három fő szigetből, Heimőből, Noorőből és Friselből áll. Az országban a brit és a skandináv kultúra keveredése figyelhető meg.

 

Maria Adolfsson Stockholmban született és nőtt fel. Kommunikációs szakemberként dolgozott, többek között a Stockholmi Közlekedési Vállalat sajtószóvivője volt. A Botlás a doggerlandi Karen Eiken Hornby bűnügyi felülegyelőről szóló sorozat első kötete.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Doggerland
Oldalszám
448
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2019
ISBN
9789634068129
Fordította
Papolczy Péter
Új

Letöltés

botlás részlet

Letöltés (717.06KB)

16 további termék ebben a kategóriában: