Barion Pixel
  • -15%
Daphne du Maurier: A Manderley–ház asszonya (filmes borítóval) Daphne du Maurier: A Manderley–ház asszonya (filmes borítóval)

Daphne du Maurier:

A Manderley–ház asszonya (filmes borítóval)


Eredeti ár: 4 890 Ft
Online ár: 4 157 Ft
Adóval együtt

Nesztelen léptű inasok, pattogó tűz a könyvtár kandallójában, fehér damasztabrosz és ezüst készlet a teázóasztalon, dédanyák képei a galérián - ez Manderley. Baljósan vöröslő rododendronok és temetőket idéző, sápadtkék hortenziák a kertben, a tenger vészjósló mormolása - ez is Manderley...

Már látható a NETFLIX műsorán!

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Nesztelen léptű inasok, pattogó tűz a könyvtár kandallójában, fehér damasztabrosz és ezüst készlet a teázóasztalon, dédanyák képei a galérián - ez Manderley. Baljósan vöröslő rododendronok és temetőket idéző, sápadtkék hortenziák a kertben, a tenger vészjósló mormolása - ez is Manderley.

A történetet elmesélő, mindvégig névtelen főszereplő, az új,érzékeny úrnő híven beszámol ennek az életnek a fonákjáról is: a titkos bűntudatról, a névtelen szorongásról, a rettegésről, ami ugyanúgy elválaszthatatlan Manderleytől, mint a kényelem és a fényűzés. A félelem mérgezi az itt élők lelkét: az új asszony a régi házvezetőnőtől, Mrs. Danverstől fél, még inkább a halott feleség, Rebecca kísértetétől - ám valójában attól retteg, hogy méltatlan lesz Manderleyhez, és el kell hagynia a kastélyt. A férj, Maxim de Winter a bűntett leleplezésétől és a botránytól retteg.

Daphne du Maurier klasszikusnak számító regényéből idén Ben Wheatley (Halállista) készített filmet a Netflixre, Lily James és Armie Hammer főszereplésével.

GABO

Adatlap

Oldalszám
448
Kötés
kartonált
Kiadási év
2020, 2023
ISBN
9789635665785
Fordította
Ruzitska Mária
Kiadó
GABO
Új

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: