Barion Pixel
  • -15%
Steve Berry: A harmadik titok Steve Berry: A harmadik titok

Steve Berry:

A harmadik titok


Eredeti ár: 4 990 Ft
Online ár: 4 242 Ft
Adóval együtt

Három jelenés, három kinyilatkoztatás, három évszázados titok. Portugáliában, 1917-ben a Szűzanya testet öltött, és súlyos titkokat bízott egy kislányra. Steve Berry, a történelmi thriller nagymestere egy tudós alaposságával bogozza ki múltbéli események, legendák korunkig ható szövevényét.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>A szerző további kötetei itt érhetőek el!<<

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

„Vitathatatlanul a műfaj mestere.”

Dan Brown

Három jelenés, három kinyilatkoztatás, három évszázados titok. Portugáliában, 1917-ben a Szűzanya testet öltött, és súlyos titkokat bízott egy kislányra. Két titokra azóta már fény derült, de a legsúlyosabb, az egyház és a világ sorsára vonatkozó üzenetet a vatikáni levéltár őrizte hét lakat alatt, mindmáig. A regnáló pápa éjjelente a levéltár titkos részlegében időzik. Egyetlen bizalmasát, Colin Michenert küldi el ahhoz a rejtőzködő paphoz, akinek biztos információi vannak a fatimai titok megfejtéséhez. Michener egykor a rendet választotta, lemondott a világi örömökről, és a nőről, akit szenvedélyesen szeretett. A küldetés végrehajtásához azonban szinte mind a hét főbűnt el kell követnie…

Steve Berry, a történelmi thriller nagymestere egy tudós alaposságával bogozza ki múltbéli események, legendák korunkig ható szövevényét. A New York Times bestsellerszerzője. Regényeit 40 nyelvre fordítják, 51 országban, több mint húszmillió példányban.

GABO

Adatlap

Oldalszám
480
Kötés
kartonált
Kiadási év
2023
ISBN
9789634069799
Fordította
Lantos István
Kiadó
GABO
Eredeti cím
The Third Secret

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: