Barion Pixel
  • -15%
Ben Aaronovitch: Soho felett a hold Ben Aaronovitch: Soho felett a hold

Ben Aaronovitch:

Soho felett a hold


Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

Peter Grant közrendőr hamar rájön, hogy a dzsessz-szaxofonos Cyrus Wilkinson nem szívroham áldozata lett. Valaki vagy valami a londoni Soho utcáit járja, és az a különleges képesség vonzza, amely elválasztja a nagy zenészeket az átlagosaktól...

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Peter Grant közrendőr hamar rájön, hogy a dzsessz-szaxofonos Cyrus Wilkinson nem szívroham áldozata lett. Valaki vagy valami a londoni Soho utcáit járja, és az a különleges képesség vonzza, amely elválasztja a nagy zenészeket az átlagosaktól. Petert nyomozása során felettese, Thomas Nightingale – Anglia utolsó bejegyzett varázslója – és Cyrus volt szeretője, az ellenállhatatlan Simone Fitzwilliam segíti. Miközben egyre jobban elmélyed az ügy felgöngyölítésében, bekerül a képbe egy zseniális trombitás, Richard „Lord” Grant is, aki egyébként Peter apja. A rendőrmunka már csak ilyen: többnyire rendfenntartás, időnként igazságszolgáltatás, és karrierenként egyszer talán bosszú.

 

Az angol Ben Aaronovitch regénye méltó folytatása a nagy sikert aratott London folyóinak, amely az urban fantasy és a krimi szellemes ötvözeteként keltett feltűnést.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Peter Grant-sorozat
Oldalszám
358
Kötés
Kötött
Kiadási év
2014
ISBN
9789636899837
Fordította
Pék Zoltán
Új

16 további termék ebben a kategóriában: