Barion Pixel
  • -15%
Chris Hadfield: Az Apollo-gyilkosságok Chris Hadfield: Az Apollo-gyilkosságok

Chris Hadfield:

Az Apollo–gyilkosságok


Eredeti ár: 4 990 Ft
Online ár: 4 242 Ft
Adóval együtt

Az Egy űrhajós tanácsai földlakóknak szerzőjétől. Úgy örökíti meg az űrutazás részleteit, ahogy csak az tudja, aki a valóságban is megtapasztalta.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

1973-ban járunk, az utolsó, szigorúan titkos küldetés indul a Holdra. Három űrhajós egy apró űrhajóban, negyedmillió mérföldre otthonától. Negyedmillió mérföldre a segítségtől.

A NASA hamarosan elindítja az Apollo 18-at. Noha a küldetést tudományosnak minősítették, Kazimieras "Kaz" Zemeckis repülésirányító tudja, hogy van egy sötétebb cél is. A hírszerzés felfedezett egy titkos szovjet űrállomást, amely Amerika után kémkedik, és az Apollo 18 lehet az egyetlen esély, hogy megállítsák.

De miközben Kaz azon igyekszik, hogy a NASA legénységét egy lépéssel orosz riválisa előtt tartsa, egy halálos baleset felfedi, hogy nem mindenki az, akinek gondolták. A végletekig fokozódó feszültségben a Fehér Ház és a Kreml csak nézheti, ahogy űrhajósaik a Hold felszínén ütköznek.

Chris Hadfield úgy örökíti meg az űrutazás részleteit, ahogy csak az tudja, aki a valóságban is megtapasztalta.

Izgalmas utazás egy alternatív múltba – Andy Weir

"Tele kozmikus akciókkal, titkos kémekkel, cselszövő oroszokkal, pszichopata gyilkosokkal (időnként mindezekkel egyszerre), valamint hiteles részletekkel." – The New York Times

GABO

Adatlap

Oldalszám
568
Kötés
kartonált
Kiadási év
2022
ISBN
9789635662821
Fordította
Nagy Gergely
Kiadó
GABO
Eredeti cím
The Apollo Murders

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: