Barion Pixel
  • -15%
Patterson James: Még egy esély Patterson James: Még egy esély

James Patterson:

Még egy esély


Eredeti ár: 1 990 Ft
Online ár: 1 692 Ft
Adóval együtt

A lélegzetelállító Női Gyilkosság Klub-sorozat második regényében James Patterson rettenetes bűnözők közé kalauzol el bennünket.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A lélegzetelállító Női Gyilkosság Klub-sorozat második regényében James Patterson rettenetes bűnözők közé kalauzol el bennünket.

A San Franciscó-i megrázó döbbenetes gyilkosságsorozat esetei között látszólag semmi összefüggés, kivéve a brutalitást, amellyel elkövették. Ám Lindsay Boxer felügyelő úgy érzi, van valami, ami összeköti az ügyeket. Barátnői, a Női Gyilkosság Klub segítségét kéri: kell lennie valami nyomnak, amelyet főnökeik és férfi kollégáik nem vettek észre. Sindy Thomasszal, a Chronicle riporterével, Jill Bernhardt helyettes kerületi ügyésszel és Claire Washburn igazságügyi orvos szakkértővel karöltve, Lindsay rájön, hogy valóban van valami, ami összeköti az eseteket... A Női Gyilkosság Klub tagjai rájönnek, hogy a gyilkos célja egy elmondhatatlan szörnyűség, valami, ami több mint bosszú, és hogy a következő áldozat közülük kerülhet ki. Kikövetkeztetik, hol csap le legközelebb, és csapdát állítanak neki. Ám ha következtetéseik helytelenek, a következmények végzetesek lesznek. Nincs még egy esély. Telis-tele feszült izgalommal és döbbenetes fordulatokkal, melyek csak James Patterson elméjében foganhattak, a Még egy esély felejthetetlen, könyörtelen és megdöbbentő mű.

GABO

Adatlap

Oldalszám
342
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2004
ISBN
9789638009340
Új

16 további termék ebben a kategóriában: