Barion Pixel
  • -15%
M. J. Arlidge: Ecc, pecc - Ez él, az meghal. Más választás nincs. M. J. Arlidge: Ecc, pecc - Ez él, az meghal. Más választás nincs.

M. J. Arlidge:

Ecc, pecc


Eredeti ár: 3 690 Ft
Online ár: 3 137 Ft
Adóval együtt

A lány félholtan jött ki az erdőből.

A története hihetetlen volt. Mégis igaz.

Minden egyes iszonyú szava.

Pár nap múlva előkerül egy másik kétségbeesett megmenekült – lassan összeáll a séma. Az áldozatokat kettesével rabolják el, és szörnyű választás elé állítják őket: ölsz vagy megölnek.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Helen Grace 1.

A lány félholtan jött ki az erdőből. A története hihetetlen volt. Mégis igaz. Minden egyes iszonyú szava.

Pár nap múlva előkerül egy másik kétségbeesett megmenekült – lassan összeáll a séma. Az áldozatokat kettesével rabolják el, és szörnyű választás elé állítják őket: ölsz, vagy megölnek. Az életedet vagy az eszedet veszítenéd el inkább? Helen Grace felügyelő a démonait legyűrve kapaszkodik fel a csúcsra. A láthatatlan szörny utáni nyomozás során felmerül, hogy a megoldás kulcsa a túlélőknél – a gyilkos eleven névjegyeinél – lehet. És hiába jár sikerrel, újabb ártatlanok halnak meg...

M. J. Arlidge tizenöt éve dolgozik a televíziós dráma mű fajában. Az utóbbi öt évben olyan bűnügyi sorozatok gyártásában vett részt az ITV számára, mint a vagy a Torn The Little House, legújabban pedig az Undeniable, amelyet 2014 tavaszán sugároztak. Jelenleg szemtanú A néma epizódjait írja, de eredeti bűnügyi sorozatokon is dolgozik angol és amerikai tévécsatornáknak. Bemutatkozó thrillere, az iránt világszerte érdeklődtek a Ecc, pecc kiadók. Ebben a kötetben lépteti színre Helen Grace felügyelőt.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Helen Grace sorozat
Oldalszám
400
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2021
ISBN
9789635661213
Fordította
Bori Erzsébet
Új

16 további termék ebben a kategóriában: