Barion Pixel
  • -15%
Richard Neville–Julie Clarke: A kígyó Richard Neville–Julie Clarke: A kígyó

Richard Neville–Julie Clarke:

A kígyó

Charles Sobhraj élete és bűnei

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

A Neville–Clarke újságírópáros könyve széles körű kutatómunkán alapuló, exkluzív történetet kínál a hírhedt sorozatgyilkosról, Charles Sobhrajról.

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

A vietnámi anya és indiai apa gyermekeként született, Franciaországban nevelkedett Charles Sobhraj sehol sem jutott állampolgársághoz, így országról országra, kontinensről kontinensre vándorolva sodródott, miközben rendkívüli intelligenciájának és szexuális vonzerejének köszönhetően egyre több embert vont irányítása alá. Az ördögien karizmatikus férfi útleveleket hamisított, drogokat és drágaköveket csempészett Ázsia-szerte, többször is rács mögé került, de újra meg újra sikerült megszöknie. Ahogy egyre jobban elmerült a bűnözés világában, áldozatokat is hagyott maga után: nyugati turistákat ölt meg a hetvenes évek Ázsiájának „hippiösvényén”, az utána induló nemzetközi embervadászat során pedig az Interpol körözési listájának élére is felkerült.

 

A kígyó széles körű kutatómunkán alapuló, exkluzív történetet kínál, amelyhez a Neville–Clarke újságírópáros felhasznált vallomásokat különböző nyomozóktól, az áldozatok családtagjaitól és magától Sobhrajtól is. Az igaz történet alapján 2021-ben azonos című minisorozat készült, amely hamarosan a Netflixen is látható.

GABO

Adatlap

Oldalszám
424 + 8
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2021
ISBN
9789635661220
Fordította
Miks-Rédai Viktória
Új

16 további termék ebben a kategóriában: