Barion Pixel
  • -15%
Arden Moore: Mit mond a kutyám? - Képes szótár a kutya minden mozdulatához Arden Moore: Mit mond a kutyám? - Képes szótár a kutya minden mozdulatához

Arden Moore:

Mit mond a kutyám?

Képes szótár a kutya minden mozdulatához

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

Ebben a képes útmutatóban kutyánk minden testtartására, kifejezésére, hangjelzésére és tevékenységére magyarázatot kaphatunk. Kiderűl belőle, hogy mit akar kifejezni, amikor hátralapítja a fülét, ismétlődően ugat, vagy a sarkunkat csipkedi.

Mennyiség

Ebben a képes útmutatóban kutyánk minden testtartására, kifejezésére, hangjelzésére és tevékenységére magyarázatot kaphatunk. Kiderül belőle, hogy mit akar kifejezni, amikor hátralapítja a fülét, ismétlődően ugat, vagy a sarkunkat csipkedi.

Megtudhatjuk, miért viselkedik vagy jelez a kutyánk egy bizonyos módon, és megtanulhatjuk, hogyan reagáljunk, hogy a lehető legjobb viselkedést és egészségi állapotot érjük el nála.

Száz viselkedést mutat be a kiadvány, mindhez egy-egy fotó és magyarázat tartozik: a kutyánk miért tesz így, mit szeretne, és hogyan célszerű reagálnunk rá. Az állatorvos jegyzetei a betegségek okaira is rávilágítanak, a fajták felsorolása pedig megmutatja az egyes kutyafajták milyen viselkedésre hajlamosak leginkább.

GABO

Adatlap

Oldalszám
192
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2016
ISBN
9789634064992
Fordította
Czibik Márta
Új

16 további termék ebben a kategóriában: