Barion Pixel
  • -15%
Julie Tottman: Hazaviszel magaddal? - Híres mancsok-sorozat 1. Julie Tottman: Hazaviszel magaddal? - Híres mancsok-sorozat 1.

Julie Tottman:

Hazaviszel magaddal?

Híres mancsok–sorozat 1.

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

Julie Tottman mentett állatokat képez ki filmekhez több mint huszonöt éve. Az ő nevéhez fűződik például a Trónok Harca, a Harry Potter-filmek és a 101 kiskutya állatszínészeinek felkészítése.

Mennyiség

Julie Tottman mentett állatokat képez ki filmekhez több mint huszonöt éve. Az ő nevéhez fűződik például a Trónok Harca, a Harry Potter-filmek és a 101 kiskutya állatszínészeinek felkészítése.

  

„Megindító történet, amely a szívig hatol.” 

Woman & Home

  

Pickles, a yorkshire terrier épp most adott életet egy alomnyi kiskutyának. A sokadik alom ez, amelyet elvesznek tőle. Egy szűkös, sötét, zajos és piszkos istállóban tengeti napjait. Egyre gyengébb teste különböző bőrproblémáktól ég és sajog. Öt éve ez az élet számára, és úgy tűnik, ez már így is marad.

Julie, a fiatal kiképző állatokat tanít be filmes projektekhez, és épp egy yorkshire terrierre van szüksége a következő munkájához, a Miről álmodik a lány? című filmhez, Colin Firth-szel és Amanda Bynesszal a főszerepben. Teljesen véletlenül fut bele az újságcikkbe, amely egy szaporítótelep felszámolásáról ad hírt. A borzalmas körülmények közül kimentett kutyák között egy yorkshire terrier is marad a menhelyen. Julie nem biztos benne, hogy a Pickles névre keresztelt kutyus megfelelő lesz-e a filmhez, de nem is igazán érdekli: Picklesnek biztonságos otthonra, szeretetre, gondoskodásra van szüksége, és Julie mindezt megadhatja neki.

Képes lesz Pickles túllendülni a múltján? Lehet belőle az a filmsztár, akit Julie keres? Beválogathatja majd ezt a nehéz sorsú kutyát egy mozifilm szereplőgárdájába? A Hazaviszel magaddal? Julie és Pickles megható, igaz történetét meséli el.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Híres mancsok
Oldalszám
288
Kötés
kartonált
Kiadási év
2022
ISBN
9789635661831
Fordította
Benedek Leila
Kiadó
GABO
Új

16 további termék ebben a kategóriában: