Barion Pixel
  • -15%
Helen Bostock, Sophie Collins: Vadon a kertemben Helen Bostock, Sophie Collins: Vadon a kertemben

Helen Bostock, Sophie Collins:

Vadon a kertemben


Eredeti ár: 4 790 Ft
Online ár: 4 072 Ft
Adóval együtt

A Vadon a kertemben 100 praktikus tippet tartalmaz, amellyel igazi burjánzó vadont, változatos élővilágot teremthetsz a saját kertedben, és segíthetsz, hogy az ott élő növények és állatok a lehető legjobban érezzék magukat.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A Vadon a kertemben 100 praktikus tippet tartalmaz, amellyel igazi burjánzó vadont, változatos élővilágot teremthetsz a saját kertedben, és segíthetsz, hogy az ott élő növények és állatok a lehető legjobban érezzék magukat. Az egyszerűbbektől kezdve, mint például, mi módon építs házat a süniknek vagy miként telepíts kerti tavat, egészen addig, hogy milyen beporzókat vonzó virágokat ültess, és hogyan kertészkedj vegyszermentesen. 

 

Egy privát kert, egy hátsó udvar – legyen az bármekkora is – számtalan állatnak és növénynek nyújt potenciálisan tökéletes lakóhelyet. Most megtudhatod, mit tehetsz azért, hogy a lehető legjobb helyük legyen nálad.

 

Gazdag ismeretanyag, rengeteg ötlet – a könyv egyszerre informatív és szórakoztató, a diagramok és az illusztrációk szemet gyönyörködtetők, a különböző érdekességek böngészését pedig az egész család élvezni fogja.

GABO

Adatlap

Oldalszám
224
Kötés
Kötött
Kiadási év
2021
ISBN
9789635660230
Fordította
Benedek Leila
Új

6 további termék ebben a kategóriában: