Barion Pixel
  • -15%
David A. Sinclair – Matthew D. LaPlante: Meddig élünk? ( puha táblás) - Miért öregszünk, és miért nem kellene? - puhaborítós David A. Sinclair – Matthew D. LaPlante: Meddig élünk? ( puha táblás) - Miért öregszünk, és miért nem kellene? - puhaborítós

David A. Sinclair – Matthew D. LaPlante:

Meddig élünk? (puha táblás)

Miért öregszünk, és miért nem kellene?

Eredeti ár: 4 990 Ft
Online ár: 4 242 Ft
Adóval együtt

Vitathatatlannak tűnő tény, hogy az öregedés elkerülhetetlen. De mi van, ha mindaz, amit eddig tanítottak nekünk erről a témáról, tévedés?

Mennyiség

Vitathatatlannak tűnő tény, hogy az öregedés elkerülhetetlen. De mi van, ha mindaz, amit eddig tanítottak nekünk erről a témáról, tévedés? Ahogy azt David Sinclair a Harvard Egyetem professzora és a Time magazin ötven legbefolyásosabb emberének az egyike bemutatja nekünk ebben a könyvben:

az öregedés egy betegség és ez a betegség gyógyítható.

Ez a gondolatébresztő és provokatív könyv elrepít minket a tudományosságunk korlátait folyamatosan feszegető kutatások frontvonalába, és bepillantást enged azokba a hihetetlen felfedezésekbe, amelyeknek egy része éppen a szerző laboratóriumában született meg, és amelyek rávezetnek minket arra, hogy miként lassíthatjuk le, sőt fordíthatjuk vissza genetikai óraművünket.

Sinclair letehetetlenül izgalmas könyve bevonja az olvasót a tudományos felfedezések folyamatába, és olyan új technológiákkal és egyszerű életmód-változtatásokkal ismertet meg minket, amelyek bizonyítottan a segítségünkre lehetnek abban, hogy fiatalosabban és egészségesebben élhessünk, hosszabb ideig. A könyv egyrészt útmutatást ad ahhoz, hogy ismét a kezünkbe ragadhassuk a saját egészségünk irányítását, másrészt felvázolja előttünk a szerzőnek az emberiség jövőjéről szóló merész vízióját. A Meddig élünk? egyszer s mindenkorra meg fogja változtatni az öregedésről és az azzal kapcsolatos lehetőségeinkről való gondolkozásmódunkat.

Adatlap

Oldalszám
432
Kötés
puhatábla
Kiadási év
2021
ISBN
9789632521800
Fordította
Bíró Péter
Kiadó
Akkord Kiadó
Eredeti cím
Lifespan: Why We Age, and Why We Don't Have To
Új

16 további termék ebben a kategóriában: