Barion Pixel
  • -15%
Stephen Hawking - Leonard Mlodinow: Az idő még rövidebb története (felújított kiadás) Stephen Hawking - Leonard Mlodinow: Az idő még rövidebb története (felújított kiadás)

Stephen Hawking - Leonard Mlodinow:

Az idő még rövidebb története (felújított kiadás)


Eredeti ár: 4 290 Ft
Online ár: 3 647 Ft
Adóval együtt

A szerző szerette volna Az idő rövid története mondanivalóját még érthetőbbé tenni olvasói számára – és egyúttal kiegészítette azt a legújabb tudományos megfigyelések és felfedezések ismertetésével.

  

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Stephen Hawking világszerte ismert sikerkönyve, Az idő rövid története, mérföldkő volt a tudományos ismeretterjesztés történetében. Ennek csak egyik oka a szerző lebilincselő stílusa, a másik viszont az általa tárgyalt lenyűgöző témák: a tér és az idő természete, Isten szerepe a teremtésben, a Világegyetem története és jövője. Kétségtelen tény viszont, hogy a könyv megjelenése óta sok olvasó jelezte Hawking professzornak, hogy milyen nehézséget okozott a könyvben szereplő legfontosabb fogalmak megértése.

Ezért született meg Az idő még rövidebb története.

A szerző szerette volna korábbi könyve mondanivalóját még érthetőbbé tenni olvasói számára – és egyúttal kiegészítette azt a legújabb tudományos megfigyelések és felfedezések ismertetésével.

Akkord

Adatlap

Oldalszám
152
Kötés
keménytáblás, védőborítóval
Kiadási év
2021
ISBN
9789632521756
Fordította
Dr. Both Előd
Kiadó
Akkord Kiadó
Eredeti cím
A Briefer History of Time
Új

16 további termék ebben a kategóriában: