Barion Pixel
  • -15%
Dr. Michael Mosley: COVID19 - Minden, amit tudni kell a koronavírusról és a vakcináért folyó versenyről Dr. Michael Mosley: COVID19 - Minden, amit tudni kell a koronavírusról és a vakcináért folyó versenyről

Dr. Michael Mosley:

COVID19

Minden, amit tudni kell a koronavírusról és a vakcináért folyó versenyről

Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

Ez a könyv korunk legnagyobb közegészségügyi veszedelméről szól, részletesen ismerteti az új vírus történetét a kínai felbukkanásától a világméretű, gyors terjedéséig.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Ez a könyv korunk legnagyobb közegészségügyi veszedelméről szól, részletesen ismerteti az új vírus történetét a kínai felbukkanásától a világméretű, gyors terjedéséig.

Dr. Michael Mosley tudományos író, újságíró a legújabb tudományos felfedezések alapján lebilincselően mutatja be a járványt okozó koronavírus titkait, a terjedését, a test megfertőzését és azt, hogy immunrendszerünk hogyan próbálja leküzdeni. Elismert tudományos szakértők bevonásával avat be a kezelés, valamint a biztonságos és hatékony vakcina – amely végül is az egyetlen módja a vírus leküzdésének – kifejlesztéséért folyó küzdelem részleteibe.

A Covid19-vírusról szóló tények birtokában jobb helyzetbe kerülhetünk önmagunk és családunk megvédésére, és a világ kezdhet újra nyitottabbá válni.

A helyes étkezés, a jó alvás, a rendszeres testedzés és a megfelelő stresszkezelés életfontosságú testünk és védekezési rendszerünk számára, hogy a leghatékonyabban küzdhessünk meg a vírussal. Ezeken a területeken dr. Mosley már világhírt szerzett magának, tudományos alapú, gyakorlatias tanácsaival.

GABO

Adatlap

Oldalszám
152
Kötés
Kötött
Kiadási év
2020
ISBN
9789634067856
Fordította
dr. Pécsi Tibor
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: