Barion Pixel
  • -15%
David Eagleman: Az élő agy - Meglepő tények agyunk hihetetlen képességeiről David Eagleman: Az élő agy - Meglepő tények agyunk hihetetlen képességeiről

David Eagleman:

Az élő agy

Meglepő tények agyunk hihetetlen képességeiről

Eredeti ár: 6 990 Ft
Online ár: 5 942 Ft
Adóval együtt

A kötet bemutatja az Eagleman saját laboratóriumában évtizedek óta folyó kutatások eredményeképpen született felfedezéseket a szinesztéziától az álmodáson keresztül a testünkön viselhető neurotechnológiai eszközökig, amelyek forradalmasítják mindazt, amit az érzékelésről eddig gondoltunk

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Miben hasonlítanak a drogelvonás tünetei egy összetört szívre? Hogyan tanulhat meg egy vak ember a nyelvével, vagy egy siket a bőrével látni? Miért látták az emberek az 1980-as években enyhén pirosas árnyalatúnak a könyvoldalakat? Lehetséges-e, hogy egyszer majd úgy vezérelünk egy robotot, ahogyan az ujjainkat mozgatjuk? Miért álmodunk éjjelente, és mi köze van ennek a Föld forgásához?

Ezekre a kérdésekre a válasz a szemünk mögött rejtőzik. A bolygónkon valaha létrejött legnagyszerűbb technológia az a másfél kilós szerv, amely a koponya üregében helyezkedik el.

Ez a könyv nem egyszerűen arról szól, hogy mi az agy, hanem arról, hogyan működik.

Az agy varázslata nem azokban a részekben található meg, amelyekből felépül, hanem annak módjában, ahogyan ezek a részek elektromos, élő szövetként szüntelenül újrarendezik kapcsolataikat.

Az élő agy bemutatja az Eagleman saját laboratóriumában évtizedek óta folyó kutatások eredményeképpen született felfedezéseket a szinesztéziától az álmodáson keresztül a testünkön viselhető neurotechnológiai eszközökig, amelyek forradalmasítják mindazt, amit az érzékelésről eddig gondoltunk.

Akkord

Adatlap

Oldalszám
392
Kötés
kemény tábla védőborítóval
Kiadási év
2023
ISBN
9789632521893
Fordította
dr. Both Előd
Kiadó
Akkord Kiadó
Eredeti cím
Livewired

16 további termék ebben a kategóriában: