Barion Pixel
  • -15%
Moskát Anita: Irha és bőr (új kiadás) Moskát Anita: Irha és bőr (új kiadás)

Moskát Anita:

Irha és bőr


Eredeti ár: 4 490 Ft
Online ár: 3 817 Ft
Adóval együtt

2019-ben az SFF Vektor zsűrije döntése alapján az Év Könyve!

Alig két évtizede állatok milliói bábozódtak be világszerte, hogy aztán félig emberré alakulva bújjanak elő. Az emberiségnek hozzá kellett szoknia, hogy többé nem a Homo sapiens az egyetlen értelmes faj. Amikor Magyarországon népszavazásra kerül a kérdés, hogy az itt élő fajzatokat törvényileg embereknek tekintsék-e, a fal mindkét oldalán kiélesedik a helyzet.

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Alig két évtizede állatok milliói bábozódtak be világszerte, hogy aztán félig emberré alakulva bújjanak elő. Az emberiségnek hozzá kellett szoknia, hogy többé nem a Homo sapiens az egyetlen értelmes faj, és hogy a teremtés újabb hullámai megállíthatatlanok. A fajzatok élethez való joga azóta is heves viták tárgya, és amikor Magyarországon népszavazásra kerül a kérdés, hogy az itt élő, gettókba zárt és bérmunkásként dolgoztatott fajzatokat törvényileg embereknek tekintsék-e, a fal mindkét oldalán kiélesedik a helyzet.

August, a Nemzetközi Fajzatügyi Szervezet kampánymenedzsere minden eszközt megragad, hogy a közvéleményt a fajzatok oldalára állítsa, de hamarosan ő kerül kínos vizsgálódások kereszttüzébe. Pilar, a világtól elzártan, televízió előtt felnőtt borz minden állatnak segítene, ám barátait és feladatát is rosszul választja meg. Kirill, az őzfajzat blogger a fajzatok történeteit írja meg, hogy hangot adjon az elnyomottaknak, a gettó mélyén pedig mindent elsöprő sztorira bukkan.

 

Moskát Anita, a Horgonyhely szerzője harmadik regényében brutálisan eredeti és kíméletlen világot tár elénk, amelyben szervesen összeolvad az állat és az ember. Ez a történet garantáltan sokáig velünk marad: bekúszik a bőrünk – vagy irhánk – alá.

A regény 2020-ban Zsoldos Péter-díjat nyert.

GABO

Adatlap

Oldalszám
608
Kötés
kartonált
Kiadási év
2022
ISBN
9789635664313
Kiadó
GABO
Új

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: