Barion Pixel
  • Kiárusítás!
  • -15%
  • Új
Moskát Anita: A hazugság tézisei Moskát Anita: A hazugság tézisei

Moskát Anita:

A hazugság tézisei


Eredeti ár: 4 490 Ft
Online ár: 3 817 Ft
Adóval együtt

Hazugságokból felépülő életek és világok jelennek meg ebben a novelláskötetben. Moskát Anita olyan, mint a kötet kisregényének szerződéskötője: pontosan ismeri a valóságot, hogy aztán a paraméterek átírásával új valóságokat hozzon létre. 2023-ban a legjobb novella kategóriában a Fekete monitor novella elnyerte a Zsoldos Péter-díjat!

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Mi történik, ha belenézel a fekete monitorba? Hogyan őrzik meg a hátországban maradó családtagjaikat a háborúba vonuló katonák? Milyen, ha a halott apa tudata az okosház rendszerébe költözik? Hazugságokból felépülő életek és világok jelennek meg ebben a novelláskötetben: fizikai törvényeket szerződésekkel manipuláló jogászok, fénylő istengyereket váró leányanyák, áldozatot követelő tavak és hazugságokból városokat emelő építészek.

Moskát Anita olyan, mint a kötet kisregényének szerződéskötője: pontosan ismeri a valóságot, hogy aztán a paraméterek átírásával új valóságokat hozzon létre. Első regénye 2014-ben jelent meg, és az eltelt évek alatt a magyar fantasztikus irodalom egyik legeredetibb és legizgalmasabb írójává vált. A Horgonyhely, majd a Zsoldos Péter-díjat nyert Irha és bőr c. regényei mellett számos novellája jelent meg antológiákban, zsáner- és szépirodalmi magazinokban. A hazugság tézisei ezek legjobbjaiból és új írásokból válogat.

2023-ban a legjobb novella kategóriában a Fekete monitor novella elnyerte a Zsoldos-díjat!

GABO

Adatlap

Oldalszám
392
Kötés
puhatáblás
Kiadási év
2022
ISBN
9789635662968
Kiadó
GABO
Új

16 további termék ebben a kategóriában: