Barion Pixel
  • -15%
Kiera Cass: A korona - A Párválasztó 5. Kiera Cass: A korona - A Párválasztó 5.

Kiera Cass:

A korona

A Párválasztó 5.

Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

Eadlyn Illéa első olyan hercegnője, akinek Párválasztót rendeznek, ám egyáltalán nem hiszi, hogy harmincöt kérője közül bármelyikbe is beleszerethet.

A versengés első heteiben kizárólag a napokat számolja, hogy mikor küldheti végre haza az összes fiatalembert. A palotában történő események következtében azonban egyre inkább a figyelem középpontjába kerül.

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Eadlyn Illéa első olyan hercegnője, akinek Párválasztót rendeznek, ám egyáltalán nem hiszi, hogy harmincöt kérője közül bármelyikbe is beleszerethet.

A versengés első heteiben kizárólag a napokat számolja, hogy mikor küldheti végre haza az összes fiatalembert. A palotában történő események következtében azonban egyre inkább a figyelem középpontjába kerül, és eközben arra is ráeszmél, hogy talán mégsem tenné boldoggá, ha magányos maradna.

Eadlyn még mindig nem igazán tudja elhinni, hogy rá is olyan tündérmesébe illő élet várhat, mint a szüleire húsz évvel korábban. Az embert azonban a szíve időnként nagyon is meglepi… Ezért a lánynak hamarosan olyan döntést kell hoznia, amely minden korábbinál lehetetlenebbnek és fontosabbnak bizonyul.

 

Kiera Cass a New York Times listavezető bestsellerírója, a Párválasztó-sorozat szerzője. A Radford University diákja volt, jelenleg családjával a virginiai Christiansburgben él. Könyveiről, videóiról és sütiszeretetéről az olvasók a www.kieracass.com oldalon tudhatnak meg többet.

GABO

Adatlap

Sorozatok
A párválasztó
Oldalszám
304
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2016
ISBN
9789634063025
Fordította
Gázsity Mila
Új

Letöltés

a korona részlet

Letöltés (0)

16 további termék ebben a kategóriában: