Barion Pixel
  • -15%
Mary E. Pearson: Az árulás csókja (élfestett kiadás) Mary E. Pearson: Az árulás csókja (élfestett kiadás)

Mary E. Pearson:

Az árulás csókja (élfestett)

A fennmaradottak krónikái 1.

Eredeti ár: 4 990 Ft
Online ár: 4 242 Ft
Adóval együtt

Morrighan Királyságának rendjét hagyományok és egy letűnt világ történetei szabják meg, de bizonyos hagyományoknak Lia nem hajlandó engedelmeskedni. Az elrendezett házasság elől menekülő és új életre vágyó lány az esküvője reggelén egy távoli halászfaluba szökik. Egy fogadóban talál munkát, ahová hamarosan két idegen érkezik...

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

A sorozat további kötetei:

Az árulás csókja 

Az árulás szíve

Az árulás szíve (élfestett)

Az árulás szépsége

Az árulás szépsége (élfestett)

EGY HERCEGNŐ KERESI A HELYÉT AZ ÚJJÁSZÜLETETT VILÁGBAN.

Megszökik az esküvője napján. Ősi iratokat lop el a kancellár titkos gyűjteményéből. A saját apja küld fejvadászokat utána.

Ő Lia hercegnő, Morrighan királyságának Első Leánya.

Morrighan Királyságának rendjét hagyományok és egy letűnt világ történetei szabják meg, de bizonyos hagyományoknak Lia nem hajlandó engedelmeskedni. Az elrendezett házasság elől menekülő és új életre vágyó lány az esküvője reggelén egy távoli halászfaluba szökik. Egy fogadóban talál munkát, ahová hamarosan két idegen érkezik, de Lia mit sem tud arról, hogy egyikük az elhagyott herceg, a másik pedig egy ellene küldött orgyilkos.

Megtévesztés és árulás szövi hálóját a három fiatal köré, és Lia veszedelmes titkokra bukkan, amelyek elpusztíthatják a világát. A titkokon túl azonban olyasmit is talál, amire nem számított – szerelmet.

MARY E. PEARSON hét sikeres ifjúsági könyv szerzője, ezek közül Az imádott Jenna Fox számos ifjúsági irodalmi díjat elnyert. A szerző a kaliforniai Carlsbadban él férjével és két kutyájával. Honlapja: www.marypearson.com

GABO

Adatlap

Sorozatok
A fennmaradottak krónikái
Oldalszám
408
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2023
ISBN
9789635665419
Fordította
Miks-Rédai Viktória
Új

kapcsolódó termékek

8 további termék ebben a kategóriában: