Barion Pixel
  • -15%
Douglas Adams: Dirk Gently holisztikus nyomozóirodája Douglas Adams: Dirk Gently holisztikus nyomozóirodája

Douglas Adams:

Dirk Gently holisztikus nyomozóirodája


Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

Mi lehet a közös egy döglött macskában, egy számítógépzseni kölyökben, egy Elektromos Szerzetesben, aki rózsaszínben látja a világot, a kvantummechanikában, egy több mint 200 éves időutazóban, Samuel Taylor Coleridge-ben, a híres költőben és a pizzában?

  

A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Mi lehet a közös egy döglött macskában, egy számítógépzseni kölyökben, egy Elektromos Szerzetesben, aki rózsaszínben látja a világot, a kvantummechanikában, egy több mint 200 éves időutazóban, Samuel Taylor Coleridge-ben, a híres költőben és a pizzában? Tulajdonképpen nem sok, gondolhatjuk egészen addig, amíg Dirk Gently, az állítólagos nyomozó be nem bizonyítja, hogy a fenti dolgok és személyek között bizony alapvető összefüggések vannak.

Közben sikerül megoldania egy rejtélyes gyilkossági ügyet, segítségére siet egy különös professzornak, rájön egy misztikus titok megfejtésére, és ezalatt tekintélyes mennyiségű pizzát elfogyaszt – még nem is említve, hogy megmenti az ember fajt a kipusztulástól (és ezért nem is számít fel külön díjazást). Aki többet akar megtudni, olvassa el ezt a könyvet (illetve először vegye meg, és csak azután olvassa el) – vagy vegye fel a kapcsolatot Dirk Gently holisztikus nyomozóirodájával.

GABO

Adatlap

Oldalszám
352
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2010, 2016
ISBN
9789634063773
Fordította
Gieler Gyöngyi
Új

16 további termék ebben a kategóriában: