Barion Pixel
  • -15%
Dr. Michael Mosley: A jó alvás titka Dr. Michael Mosley: A jó alvás titka

Dr. Michael Mosley:

A jó alvás titka


Eredeti ár: 4 500 Ft
Online ár: 3 825 Ft
Adóval együtt

A szerző, aki régebben maga is szenvedett az álmatlanságtól, számtalan alváskísérletben vett részt, és minden ismert gyógymódot kipróbált. Ennek eredménye ez az újszerű, a legfrissebb tudományos tényeken alapuló négyhetes program, melynek segítségével eljuthatunk az egészséges, pihentető éjszakai alváshoz.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

A jó alvás titka című könyvében dr. Michael Mosley a legfrissebb, újszerű tudományos megállapítások összegzésével adja értésünkre, hogy miért is olyan fontos a rendszeres jó alvás. Személyes tapasztalatait kutatási eredményekkel alátámasztva elmagyarázza, hogy az alvás miért jelent sokunk számára kihívást, mi működik, és mi nem, valamint megismerteti velünk saját, az alvás körüli mítoszokkal leszámoló alvásprogramját.

Ez az egyszerű, hatékony és életmódváltást lehetővé tévő könyv elkalauzol minket az álmokat kutató tudományos világba, segít megértenünk, hogy miért is fontos az egészséges bélflóra és az étkezési időpontok. Tippekkel-trükkökkel segít nemcsak abban, hogy jobban aludjunk, hanem a stressz-szintünk csökkentésében is, valamint abban, hogy boldogabb és egészségesebb életet élhessünk.

Számtalan meglepő javaslatával – például kamaszoknak, éjszakai műszakban dolgozóknak és jetlagben szenvedőknek szóló tanácsaival – és a mély alvást a mikrobiom helyreállításával serkentő receptjeivel A jó alvás titka nélkülözhetetlen segítség a jobb éjszakai pihenéshez, a stresszcsökkentéshez és egy egészségesebb életvitelhez.

A nyugodt, pihentető éjszakai alvás nélkülözhetetlen az agy és a test egészsége szempontjából. Ha eleget és jól alszunk, az csökkenti a depresszió kockázatát, segít a krónikus betegségek legyőzésében, javítja a memóriát, és mindemellett egyszerűen csak jólesik.
Akkor mégis miért jelent sokunk számára ekkora kihívást a jó alvás?
A jó alvás titka című könyvében dr. Michael Mosley elmagyarázza, hogy mi történik, amikor alszunk, melyek az általános alvászavarok fő kiváltó okai, és miért nem működnek az általános tanácsok.
A szerző, aki régebben maga is szenvedett az álmatlanságtól, számtalan alváskísérletben vett részt, és minden ismert gyógymódot kipróbált. Ennek eredménye ez az újszerű, a legfrissebb tudományos tényeken alapuló négyhetes program, melynek segítségével eljuthatunk az egészséges, pihentető éjszakai alváshoz.

Dr. Michael Mosley a Böjtdiéta, A 8 hetes vércukordiéta, az Okos belek, a 800 kalóriás böjtdiéta és COVID19 című New York Times sikerkönyvek szerzője. Dr. Mosley a londoni Királyi Ingyenes Kórházban tanult orvosnak, majd a BBC-hez csatlakozva három évtizeden keresztül dolgozott tudományos újságíróként és producerként. Immár szabadúszóként jól ismert televíziós személyiség, és számos televíziós díj birtokosa, úgymint az RTS (Royal Television Award), a Brit Orvosi Társaság pedig az Év Orvosi Újságírójának választotta.
Az ismert orvos, televíziós személyiség és diétaszakértő ebben a könyvében egy olyan tudományos megalapozottságú alvásprogramot tár elénk, amelynek célja az agyműködés javítása, a súlycsökkentés támogatása, a kedély javítása és a stressz csökkentése.

GABO

Adatlap

Oldalszám
320+8
Kötés
kemény tábla védőborítóval
Kiadási év
2021
ISBN
9789635660667
Fordította
Imre Eszter
Kiadó
GABO
Eredeti cím
Fast Asleep
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: