Barion Pixel
  • -50%
Jennifer Pohlman, Rodney Searle: A fitlabda és a pilates - Egyensúlyjavítás és erőnlétfokozás (DVD melléklettel) Jennifer Pohlman, Rodney Searle: A fitlabda és a pilates - Egyensúlyjavítás és erőnlétfokozás (DVD melléklettel)

Jennifer Pohlman - Rodney Searle:

A fitlabda és a pilates

Egyensúlyjavítás és erőnlétfokozás (DVD melléklettel)

Eredeti ár: 4 350 Ft
Online ár: 2 175 Ft
Adóval együtt

 

Könyvünk 25 kezdő szintű gyakorlattal és 80 színes képpel vezet végig egy könnyen elvégezhető edzésprogramon, amely arra ösztönzi az olvasót, hogy e gyakorlatokat a mindennapi testmozgása részévé tegye.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A fitlabda vagy fitball ma már számos különféle fitneszprogram népszerű és elengedhetetlen kelléke. A labdás gyakorlások izomerősítő és tónusfokozó hatásúak, és segítenek az erős és hajlékony test kialakításában. A mozgások a Pilates alapelvei szerinti mozdulatokkal kiegészülve javítják az izmok állóképességét, az általános közérzetet és fejlesztik az egyén koordinációs képességét.

Könyvünk 25 kezdő szintű gyakorlattal és 80 színes képpel vezet végig egy könnyen elvégezhető edzésprogramon, amely arra ösztönzi az olvasót, hogy e gyakorlatokat a mindennapi testmozgása részévé tegye. Fejlessze egyensúlyát, erejét és mozgáskoordinációját, miközben általános egészsége javulni fog.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Gyorsan és egyszerűen
Oldalszám
64
Kötés
Kötött
Kiadási év
2012
ISBN
9789636895617
Fordította
Zentai György
Új

Letöltés

fitlabda_tartalom

Letöltés (0)

fitlabda8-9

Letöltés (0)

fitlabda14-15

Letöltés (0)

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: