Barion Pixel
  • -15%
Nora Roberts: Személyazonosság Nora Roberts: Személyazonosság

Nora Roberts:

Személyazonosság


Eredeti ár: 4 490 Ft
Online ár: 3 817 Ft
Adóval együtt

A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ!

A New York Times bestseller szerzőjének félelmetes, új thrillere egy férfi kísérteties gonoszságáról és egy nőről szól, aki azért küzd, hogy visszaszerezze az életét.

  

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

A New York Times bestseller szerzőjének félelmetes, új thrillere egy férfi kísérteties gonoszságáról és egy nőről szól, aki azért küzd, hogy visszaszerezze az életét.

Morgan Albright, az egykori állandóan költöző katonagyerek végre gyökeret eresztett egy Baltimore melletti barátságos környéken. Barátnője és lakótársa, Nina segít neki a jelzáloghitel törlesztésében, miközben Morgan pultosként dolgozik. De miután Ninával megrendezik első vacsorapartijukat, amelyen Luke, a jóképű informatikus srác is részt vesz, akivel Morgan a bárban ismerkedett meg, a lány gondosan felépített világa darabokra hullik. A hátsó ajtó üvege betörve, a készpénz és az ékszerek eltűntek, az autóját elvitték, Nina pedig holtan fekszik a padlón.

Hamarosan kiderül a szörnyű igazság: Morgan volt az, aki a szörnyeteget beengedte. „Luke” valójában egy Gavin nevű szélhámos, aki egy bizonyos nőtípust vesz célba, ellopja a vagyonát és a személyazonosságát, majd megvalósítja végső célját, a gyilkosságot.

Amit az FBI elmond Morgannek, az több mint hátborzongató. Nem Nina Gavin esete, hanem Morgan. Nina egyszerűen csak rosszkor volt rossz helyen. És a rémálom Morgan számára csak most kezdődik. Hamarosan nincs más választása, mint anyja vermonti otthonába menekülni. Miközben azon fáradozik, hogy újrakezdje az életét, találkozik egy másik férfival, Miles Jamesonnal, akinek családi vállalkozása mélyen gyökerezik a városban. 

De Gavin még mindig új áldozatokra vadászik, és nem felejtette el azt sem, aki megmenekült.

GABO

Adatlap

Oldalszám
552
Kötés
kartonált
Kiadási év
2023
ISBN
9789635664733
Fordította
Tóth Gizella
Kiadó
GABO
Eredeti cím
Identity

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: