Barion Pixel
  • -15%
Paula Daly: Milyen anya az ilyen? Paula Daly: Milyen anya az ilyen?

Paula Daly:

Milyen anya az ilyen?


Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

Mit tennél, ha eltűnne a legjobb barátod gyereke, és erről te tehetnél?

Pontosan ez történik egy fagyos decemberi napon a Tóvidéken élő Lisa Kallistóval, a három gyermeket nevelő, túlhajszolt édesanyával. Csak egy pillanatig nem figyel, és rémálommá válik az egész élete.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A barátod gyereke. A te felelősséged. A te hibád.

 

 „A Milyen anya az ilyen? letehetetlen. Beszippantott, és észre sem vettem, hogy fél napot olvasással töltöttem. Érdemes minden egyes oldalt kiélvezni, mert könnyen lehet, hogy ez az idei év könyve. A szereplőkről nehezen hittem el, hogy nem valós személyek. Kiváló, izgalmas történet barátságról, családról és arról a rettenetes árulásról, amit csak a hozzánk legközelebb állók követhetnek el ellenünk.”

Elizabeth Haynes, A lélek legsötétje írója

 

Mit tennél, ha eltűnne a legjobb barátod gyereke, és erről te tehetnél?

Pontosan ez történik egy fagyos decemberi napon a Tóvidéken élő Lisa Kallistóval, a három gyermeket nevelő, túlhajszolt édesanyával. Csak egy pillanatig nem figyel, és rémálommá válik az egész élete. Eltűnik a legjobb barátnője tizenhárom éves lánya, Lucinda, és Lisa, akit megvisel, hogy mindenki őt hibáztatja, megpróbálja jóvátenni, amit elrontott.

De miközben egyre mélyebbre ás Lucinda eltűnésének ügyében, Lisának rá kell jönnie, hogy a csendes városka, ahol él, nem az, aminek látszik, és talán a barátai sem azok, akiknek eddig hitte őket.

GABO

Adatlap

Oldalszám
352
Kötés
Kötött
Kiadási év
2014
ISBN
9789636897291
Fordította
Szabó Luca
Új

Letöltés

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: