Barion Pixel
  • -50%
Neil Cross: Luther - Vihar előtt Neil Cross: Luther - Vihar előtt

Neil Cross:

Luther

Vihar előtt

Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 1 495 Ft
Adóval együtt

John Luther főfelügyelőnek lenyűgöző a felderítési mutatója. Kivételes odaadást követel meg a barátaitól és a munkatársaitól. Senki, aki valaha mellette állt, nem mondhat egy rossz szót sem róla. Mégis lábra kapnak olyan híresztelések, hogy Luther főfelügyelővel valami baj van...

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

„Neil Cross nagyon izgalmas figurát teremtett.”

Idris Elba, a Luther címszereplője

 

Gyilkossági nyomozó. És már-már zseni.

Éles az esze; erős a jelenléte; jók a megérzései.

Megszállott.

És veszélyes.

 

John Luther főfelügyelőnek lenyűgöző a felderítési mutatója. Kivételes odaadást követel meg a barátaitól és a munkatársaitól. Senki, aki valaha mellette állt, nem mondhat egy rossz szót sem róla.

Mégis lábra kapnak olyan híresztelések, hogy Luther főfelügyelővel valami baj van – nem korrupt, nem lefizethető, hanem zaklatott. Elfojtott indulat munkál benne, amelyet időnként alig bír féken tartani, és amely néha az őrület határára sodorja, és olyan tettekre készteti, amelyeket nem volna szabad elkövetnie. Amelyek túllépnek a törvényes kereteken.

 

A Luther (Vihar előtt) a hős múltjába és gondolkodásába ad betekintést. Annak a bűnügynek a története, amely kikezdve és szétdúlva Luther személyes és szakmai kapcsolatait, a szakadékba taszítja. Ahol már az indulat, a bosszúvágy az úr. Ahonnét már a gyilkosság sincs messze...

 

Neil Cross egy személyben kitalálója és írója a BBC nemzetközi sikerű bűnügyi sorozatának, a Luthernek. Korábban a Titkosszolgálat – MI5 vezető forgatókönyvírója volt, és azóta is több televíziós és filmes projekten dolgozik. Könyvsikereket is jegyez, köztük olyan thrillereket, mint a Burial és a Captured.

GABO

Adatlap

Oldalszám
428
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2014
ISBN
9789636898588
Fordította
Bori Erzsébet
Új

Letöltés

luther részlet

Letöltés (0)

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: