Barion Pixel
  • -15%
Michael White: A Medici-titok Michael White: A Medici-titok

Michael White:

A Medici–titok


Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

A firenzei Medici-kápolna altemplomában a paleopatológus Edie Granger és nagybátyja, Carlin Mackenzie a reneszánsz Itália egyik legnagyobb hatalmú családjának mumifikálódott maradványait vizsgálja.

Edie-ben és Mackenzie-ben is súlyos kételyek merültek fel az ötszáz éves holttestek közül legalább kettőnek a valódi személyazonosságát illetően.

Mennyiség

„Misztikus krimi, amely olvasóját egyetlen pillanatra sem engedi megpihenni.”

The Australian Literature Review

 

 

 A firenzei Medici-kápolna altemplomában a paleopatológus Edie Granger és nagybátyja, Carlin Mackenzie a reneszánsz Itália egyik legnagyobb hatalmú családjának mumifikálódott maradványait vizsgálja.

Ami a külső megjelenést illeti, a balzsamozók kitűnő munkát végeztek. A pergamenszerű bőr alatt azonban a belső szervek eredeti méretük töredékére zsugorodtak, ami megnehezíti a használható DNS-minta vételét. Edie-ben és Mackenzie-ben is súlyos kételyek merültek fel az ötszáz éves holttestek közül legalább kettőnek a valódi személyazonosságát illetően.

A Cosimo de’ Medici gerincének támaszkodó idegen tárgy jelenlétére pedig senki sem tud magyarázatot adni.

Carlin Mackenzie-nek ez élete legizgalmasabb és legveszélyesebb felfedezése. Edie számára viszont egy megszállott, életveszélyes hajsza kezdete.

 

A rengeteg drámai csavar és fordulat mellett, amely a Napéjegyenlőséget is nemzetközi sikerré tette, A Medici-titok egybesző múltat és jelent, rejtélyes nyomokat és folytonos fenyegetést…

GABO

Adatlap

Oldalszám
336
Kötés
Kötött
Kiadási év
2013
ISBN
9789636894047
Fordította
Komló Zoltán
Új

Letöltés

a medici-titok részlet

Letöltés (0)

16 további termék ebben a kategóriában: