Barion Pixel
  • -50%
Brian Grazer - Charles Fishman: Egy kíváncsi elme - Gondolatébresztő beszélgetések a világ legérdekesebb embereivel Brian Grazer - Charles Fishman: Egy kíváncsi elme - Gondolatébresztő beszélgetések a világ legérdekesebb embereivel

Brian Grazer - Charles Fishman:

Egy kíváncsi elme

Gondolatébresztő beszélgetések a világ legérdekesebb embereivel

Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 1 745 Ft
Adóval együtt

Az Egy kíváncsi elme személyes beszámoló arról, hogyan tette az egyik vezető hollywoodi producerré Brian Grazert a beszélgetéssel kapcsolatos lelkesedése – mindegy, hogy a beszélgetőpartnere jövőbelátó gondolkodó, mint Isaac Asimov sci-fi író, vagy kutatóorvos, mint Jonas Salk, a gyermekbénulás ellenszerének felfedezője. Emellett mindenkit arra biztat, hogy vállalja a kíváncsiságát, legyen jobb vezető, jobb alkotó és jobb partner.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Az Egy kíváncsi elme személyes beszámoló arról, hogyan tette az egyik vezető hollywoodi producerré Brian Grazert a beszélgetéssel kapcsolatos lelkesedése – mindegy, hogy a beszélgetőpartnere jövőbelátó gondolkodó volt, mint Isaac Asimov sci-fi író, vagy kutatóorvos, mint Jonas Salk, a gyermekbénulás ellenszerének felfedezője. Emellett mindenkit arra is biztat, hogy vállalja a kíváncsiságát, legyen jobb vezető, jobb alkotó és jobb partner.

Brian Grazer hiszi, hogy a kíváncsiság aranykorában élünk, ugyanis szabadon feltehetünk szinte bármilyen kérdést, és a válasz megtalálásához rengeteg eszköz áll rendelkezésünkre. Együtt  kell elkezdenünk kérdezni, a válaszok pedig egy kreatívabb világot tárnak fel előttünk.

Az Egy kíváncsi elme című könyvben Brian Grazer megvizsgálja a kíváncsiság örömét és sorsfordító erejét, szerző, aki talán a leghíresebb hollywoodi producer, a 70-es évek óta keresett érdekes és sikeres ismeretleneket – kémeket, Nobel-díjasokat, művészeket és vezető ületembereket –, hogy meghívja őket egy „gondolatébresztő beszélgetésre”, ahogy ő nevezi. Ezek a beszélgetések inspiráltak számos filmet és televíziós műsort, amelyeket Grazer az Imagine Entertainmenttel készített, például az Apollo 13, A nagy csobbanás, 8 mérföld, Egy csodálatos elme, Tiszta szívvel foci, Az ítélet: család.

GABO

Adatlap

Oldalszám
260
Kötés
Kötött
Kiadási év
2015
ISBN
9789634061465
Fordította
Czibik Márta
Új

16 további termék ebben a kategóriában: