Barion Pixel
  • -15%
Isaac Asimov: Alapítvány–trilógia - Új fordítás, javított Isaac Asimov: Alapítvány–trilógia - Új fordítás, javított

Isaac Asimov:

Alapítvány–trilógia

Új fordítás

Eredeti ár: 8 990 Ft
Online ár: 7 642 Ft
Adóval együtt

A Galaktikus Birodalom tizenkétezer éve áll fenn békében. Úgy tűnik, a civilizáció virágkorát éli, de ez csak látszat: a matematikus Hari Seldon rámutat, hogy a Birodalom stabilnak hitt rendszere omladozni kezdett, és semmi nem állíthatja meg széthullását.

A kötet tartalmazza: Alapítvány, Alapítvány és Birodalom, Második Alapítvány

Mennyiség

A kötet tartalmazza: Alapítvány, Alapítvány és Birodalom, Második Alapítvány

A sorozat köteteink sorrendje: 

1. Előjáték az Alapítványhoz

2. Az Alapítvány előtt

3. Alapítvány

4. Alapítvány és Birodalom

5. Második Alapítvány

6. Az Alapítvány pereme

7. Alapítvány és Föld

A Galaktikus Birodalom tizenkétezer éve áll fenn békében. Úgy tűnik, a civilizáció virágkorát éli, de ez csak látszat: a matematikus Hari Seldon rámutat, hogy a Birodalom stabilnak hitt rendszere omladozni kezdett, és semmi nem állíthatja meg széthullását. A pszichohistória, az embertömegek viselkedését kutató tudomány segítségével azonban lerövidíthető a bukást követő sötét korszak.

Létrejön az Alapítvány, hogy a történelem elkövetkező viharaiban őrizze a civilizáció lángját. Véghez lehet vinni a Seldon-tervet, és fel lehet építeni egy Második Galaktikus Birodalmat a régi romjain?

Isaac Asimov robottörténeteivel és az Alapítvány-sorozattal örökre beírta magát a  science fiction klasszikusai közé. Bár a trilógia közel hetven éve jelent meg először, máig olvasók millióinak meghatározó élménye. Generációk nőttek fel rajta, és írók, tudósok tucatjaira hatott. Majdnem ötven évvel az eredeti magyar megjelenés után új fordításban, javított formában, mégis az eredeti kiadások szellemiségében, összegyűjtve nyújtjuk át a magyar közönségnek, hogy egyesek újra, mások most először elmerülhessenek Asimov grandiózus és időtálló történetében.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Alapítvány
Oldalszám
896
Kötés
keménytáblás
Kiadási év
2022
ISBN
9789635666270
Fordította
dr. Sámi László
Kiadó
GABO
Új

16 további termék ebben a kategóriában: