Barion Pixel
  • -15%
Lauren Weisberger: A feleségek - Az ördög Pradát visel 3. Lauren Weisberger: A feleségek - Az ördög Pradát visel 3.

Lauren Weisberger:

A feleségek

Az ördög Pradát visel 3.

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

Miranda Priestly első asszisztenséből, Emily Charltonból mostanra szerfelett sikeres arculattervező lett, aki épp szerzett magának egy komoly fogásnak számító ügyfelet.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Miranda Priestly első asszisztenséből, Emily Charltonból mostanra szerfelett sikeres arculattervező lett, aki épp szerzett magának egy komoly fogásnak számító ügyfelet.

Üdv a connecticuti Greenwichben, ahol a pázsit és a nők tökéletesen karban vannak tartva, a Tito’s vodka-szóda extra erős, és mindenkinek van véleménye a hírhedt új szomszédról.

 

Csak hogy tisztázzuk: Emily Charlton, Miranda Priestly exasszisztense nem csípi a kertvárost. Hollywoodi sztároknak ad arculattervezési tanácsokat, az utóbbi időben azonban elvesztette néhány ügyfelét. Teljesen reménytelen eset, ha a közösségi oldalakról van szó. Az új nemzedék már ott liheg a sarkában. Szüksége lenne egy nagy dobásra, méghozzá most azonnal.

 

Karolina Hartwell valódi A-listás híresség. A világhírű megaszupermodell hajdan a L’Oréal arca volt, most pedig New York állam frissen megválasztott szenátorának gyönyörű felesége. Graham, a férje már azt tervezi, hogy indul az elnökválasztáson. Az egész felállás a Kennedyk világát idézi, kezdve a tagadhatatlan szoknyavadászaton, egész addig, hogy Karolinát letartóztatják ittas vezetésért… miközben a kocsija tele van mások gyerekeivel….

 

Emily Karolinában találja meg a visszatérés lehetőségét, és az élet úgy hozza, hogy ebben egy nélkülözhetetlen szövetségese lesz, méghozzá Miranda Priestly személyében.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Az ördög Pradát visel
Oldalszám
404
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2019
ISBN
9789634067948
Fordította
Gázsity Mila
Új

Letöltés

a feleségek részlet

Letöltés (1.33MB)

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: