Barion Pixel
  • -50%
Kimberly McCreight: Amelia - Egy élet cserepei Kimberly McCreight: Amelia - Egy élet cserepei

Kimberly McCreight:

Amelia

Egy élet cserepei

Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 1 745 Ft
Adóval együtt

Kate Baront, a peres ügyvédet és gyermekét egyedül nevelő zaklatott édesanyát megrendíti, amikor a lánya exkluzív brooklyni magániskolájából azzal a hírrel hívják fel, hogy Ameliát – az ő intelligens, kitűnően teljesítő tizenöt éves lányát – csaláson kapták. Ám amikor Kate megérkezik a Grace Hallba, váratlanul egy ennél messze letaglózóbb hírrel kell szembesülnie: Amelia meghalt. Elkeseredésében levetette magát az iskolaépület tetejéről.

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Kate Baront, a peres ügyvédet és gyermekét egyedül nevelő zaklatott édesanyát megrendíti, amikor a lánya exkluzív brooklyni magániskolájából azzal a hírrel hívják fel, hogy Ameliát – az ő intelligens, kitűnően teljesítő tizenöt éves lányát – csaláson kapták. Ám amikor Kate megérkezik a Grace Hallba, váratlanul egy ennél messze letaglózóbb hírrel kell szembesülnie: Amelia meghalt. Elkeseredésében levetette magát az iskolaépület tetejéről. Legalábbis ezt közli Kate-tel a Grace Hall és a rendőrség. És ő ebben a hitben él mindaddig, amíg egy névtelen üzenetet nem kap: Amelia nem ugrott le. Kate ezek után ki akarja deríteni az igazságot – nem számít, hová vezet. Amelia e-mailjeit, SMS-üzeneteit és facebookos bejegyzéseit böngészgetve rekonstruálja lánya életének darabkáit meg a benne szereplőket, és fényt derít arra, hogy mit is keresett aznap a Grace Hall tetején – és hogyan halt meg.

Az Amelia titkok és hazugságok, barátok és piszkálódások története. Arról szól, hogy mennyire ismerheti jól egy szülő a gyerekét, és hogy egy anya milyen messze hajlandó elmenni annak érdekében, hogy megőrizze a lánya emlékét, akinek az életét megmenteni nem tudta.

„Fantasztikus… Nagyon. Jól. Megcsinált. Ha a Holtodiglan tetszett, ezt is imádni fogod.”

Jodi Picoult

 

Kimberly McCreight írásai eddig az Antietam Review-ban, az Oxford magazinban, a Babble-ben, a New York Times Motherlode blogján, a The Timesban (London) és a New York magazin online kiadásában jelentek meg. A brooklyni Park Slope-ban él férjével és két lányával.

GABO

Adatlap

Oldalszám
492
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2015
ISBN
9789636899561
Fordította
Komló Zoltán
Új

16 további termék ebben a kategóriában: