Barion Pixel
  • -15%
Isaac Asimov: A csillagok, akár a por - A Birodalom sorozat 1. kötete Isaac Asimov: A csillagok, akár a por - A Birodalom sorozat 1. kötete

Isaac Asimov:

A csillagok, akár a por

A Birodalom sorozat 1. kötete

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

ELŐRENDELHETŐ!

Várható megjelenés: 2024. június

A Föld egyik egyetemén tanuló Biron Farril arra ébred kollégiumi szobájában, hogy valaki a vesztére tör. Szöknie kell, pedig még nem is sejti, hogy miért próbálják megölni. Menekülés közben rádöbben, hogy belekeveredett a lakott bolygók fölött uralkodó tirannok ellen készülő galaktikus méretű lázadás sodrába.

Mennyiség

A Föld egyik egyetemén tanuló Biron Farril arra ébred kollégiumi szobájában, hogy valaki a vesztére tör. Szöknie kell, pedig még nem is sejti, hogy miért próbálják megölni. Menekülés közben rádöbben, hogy belekeveredett a lakott bolygók fölött uralkodó tirannok ellen készülő galaktikus méretű lázadás sodrába. Bolygóról bolygóra szökve tudja meg, hogy a zendülők egyik vezére volt apja is, akit elárultak és kivégeztek. Biron most már nemcsak az életét menti, de meg akarja találni apja gyilkosait, s eközben el kell jutnia a lázadó bolygóra is, ha meg akarja állítani a vesztébe rohanó emberiséget. A helyzetét csak nehezíti, hogy beleszeret az ellenségnek vélt uralkodó szépséges lányába.

A sorozat kötetei:

A csillagok, akár a por

Az űr áramlatai

Kavics az égben

GABO

Adatlap

Sorozatok
Birodalom-sorozat
Oldalszám
296
Kötés
Kötött
Kiadási év
2014, 2024
ISBN
9789635667147
Fordította
F. Nagy Piroska
Új

16 további termék ebben a kategóriában: