Barion Pixel
  • Kiárusítás!
  • -15%
Isaac Asimov: Az Alapítvány pereme - Az Alapítvány sorozat 6. kötete Isaac Asimov: Az Alapítvány pereme - Az Alapítvány sorozat 6. kötete

Isaac Asimov:

Az Alapítvány pereme

Az Alapítvány sorozat 6. kötete

Eredeti ár: 4 990 Ft
Online ár: 4 242 Ft
Adóval együtt

A galaxis szélén létrehozott Alapítvány lakóinak számára úgy tűnik, a terv zökkenőmentesen halad, azonban egy fiatal tanácsos, Golan Trevize szerint valójában a háttérben még mindig a régen eltöröltnek hitt Második Alapítvány mozgatja a szálakat.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

A sorozat köteteink sorrendje: 

1. Előjáték az Alapítványhoz

2. Az Alapítvány előtt

3. Alapítvány

4. Alapítvány és Birodalom

5. Második Alapítvány

6. Az Alapítvány pereme

7. Alapítvány és Föld

Hari Seldon ötszáz évvel ezelőtt indította el a tervét, amelynek célja a Galaktikus Birodalom összeomlását követő káosz és anarchia idejének lerövidítése. A galaxis szélén létrehozott Alapítvány lakóinak számára úgy tűnik, a terv zökkenőmentesen halad, azonban egy fiatal tanácsos, Golan Trevize szerint valójában a háttérben még mindig a régen eltöröltnek hitt Második Alapítvány mozgatja a szálakat. Titkos küldetésre indul hát, amelyen kéretlen útitársat is kap a mítoszokba vesző eredetbolygót, a Földet kutató Janov Pelorat személyében. Ám talán nem a Második Alapítvány az egyetlen csoport, amely titokban próbálja befolyásolni az emberiség sorsát.

Isaac Asimov három évtizeddel az eredeti Alapítvány-regények megírása után tért vissza legkedveltebb történetfolyamához, hogy tovább vezesse az olvasókat a távoli jövő eseményein, közben feltárva az emberek és civilizációk működésének alapelveit.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Alapítvány
Oldalszám
568
Kötés
kartonált
Kiadási év
2023
ISBN
9789635665778
Fordította
F. Nagy Piroska
Kiadó
GABO
Eredeti cím
Foundation's Edge
Új

16 további termék ebben a kategóriában: