Barion Pixel
  • -15%
Walter Tevis: A Földre esett férfi Walter Tevis: A Földre esett férfi

Walter Tevis:

A Földre esett férfi


Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

A Földre esett férfi két világ tragédiájának története. Walter Tevis a nagy sikerű A vezércselhez hasonlóan itt is egy magányos főhős útját meséli el, közben pedig arra is ráébredünk, milyen jövő várhat a világunkra, ha nem cselekszünk.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

THOMAS JEROME NEWTON A LEGMAGÁNYOSABB LÉNY A FÖLDÖN.

THOMAS JEROME NEWTON NEM EMBER.

A férfi fontos küldetéssel érkezett Anthea távoli világából: a földi erőforrások segítségével kell kimenekítenie pusztuló bolygójáról fajának túlélőit. A háborúkban, természeti katasztrófákban megfogyatkozott antheaiak fejlett technológiáját pénzzé téve, identitását titokban tartva Newton nekifog egy űrhajó építésének. Ám miközben a küldetése teljesítésén dolgozik, szembesül vele, hogy a két világ közt több a hasonlóság, mint elsőre gondolta, és az ő sikerétől nemcsak a saját népe fennmaradása függ, hanem az emberiség sorsa is. Kérdés azonban, vajon egyetlen férfi – még ha egy fejlettebb világ örököse is – képes-e megbirkózni egy ilyen óriási teherrel, távol a szeretteitől, egy számára idegen bolygón.
A Földre esett férfi két világ tragédiájának története. Walter Tevis a nagy sikerű A vezércselhez hasonlóan itt is egy magányos főhős útját meséli el, közben pedig arra is ráébredünk, milyen jövő várhat a világunkra, ha nem cselekszünk. A klasszikus sci-fi regény ma talán aktuálisabb, mint megírásának idején. A David Bowie-féle kultikus mozifilm után most a Showtime készített tévésorozat a történet nyomán az Oscar-díjra jelölt Chiwetel Ejiofor főszereplésével.

GABO

Adatlap

Oldalszám
280
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2022
ISBN
9789635662951
Fordította
Nagy Gergely
Kiadó
GABO
Eredeti cím
The Man Who Fell to Earth
Új

16 további termék ebben a kategóriában: