Barion Pixel
  • -15%

Brian Herbert, Kevin J. Anderson: Dűne:

Atreides–ház

Harmadik kötet

Eredeti ár: 6 490 Ft
Online ár: 5 517 Ft
Adóval együtt

A New York Times bestseller-regény, a Dűne: Atreides-ház először jelenik meg képregényként Brian Herbert és Kevin J. Anderson tolmácsolásában, akik az eredeti Dűne alkotójának, Frank Herbertnek a jegyzetei alapján írták meg az alapanyagul szolgáló könyvüket, illusztrátorként pedig Dev Pramanik (Paradiso) közreműködött.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A Dűne-sorozat kötetei:

1. A Dűne (filmes borítóval itt érhető el!)

2. A Dűne messiása

3. A Dűne gyermekei

4. A Dűne istencsászára

5. A Dűne eretnekei

6. A Dűne Káptalanház

Kedvezményes könyvcsomagban itt érthetők el!

További kötetek:

Dűne-képregények (Dűne képregény, Atreides-ház képregény)

Caladan-trilógia

Az ifjú Leto apja halála után az Atreides-ház fejévé lép el, Duncan Idaho pedig elindul az úton, melynek végén Leto fegyvermestere lesz. A Harkonnen báró azonban nem vesztegeti az idejét, és lecsap az ifjú hercegre. A Harkonnenek és Atreidesek közti több évszázados viszály új fejezetéhez ér. 

Shaddam koronaherceg eközben apja örökébe lép a trónon, és Pardot Kynes, akit a fremenek immár prófétának tartanak, tovább dolgozik azon, hogy a sivatagbolygót oázissá változtassa.

A New York Times bestseller-regény, a Dűne: Atreides-ház először jelenik meg képregényként Brian Herbert és Kevin J. Anderson tolmácsolásában, akik az eredeti Dűne alkotójának, Frank Herbertnek a jegyzetei alapján írták meg az alapanyagul szolgáló könyvüket, illusztrátorként pedig Dev Pramanik (Paradiso) közreműködött. Jelen gyűjtemény a Dűne: Az Atreides-ház 9-12. füzetét tartalmazza.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Dűne - Atreides-ház képregények
Oldalszám
112
Kötés
keménytáblás
Kiadási év
2022
ISBN
9789635663545
Fordította
Tamás Gábor
Kiadó
GABO

kapcsolódó termékek

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: