Barion Pixel
  • -15%
Gardner Dozois (szerk.): A legjobbak legjobbjai 2. - Két évtized legjobb science fiction kisregényei Gardner Dozois (szerk.): A legjobbak legjobbjai 2. - Két évtized legjobb science fiction kisregényei

Gardner Dozois (szerk.):

A legjobbak legjobbjai 2.

Két évtized legjobb science fiction kisregényei

Eredeti ár: 5 490 Ft
Online ár: 4 667 Ft
Adóval együtt

A legváltozatosabb témákat és stílusokat felvonultató írások mindegyike a zsáner modern kori klasszikusa, egyszerre izgalmas és elgondolkodtató olvasmányok a sci-fi szerelmesei számára.

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Robert Silverberg, Walter Jon Williams, Joe Haldeman, James Patrick Kelly, Nancy Kress és Michael Swanwick

Az év legjobb science fiction novellái című, harmincöt kötet után véget ért amerikai antológiasorozatot a legszélesebb körben olvasott sci-fi válogatásnak tartották, és a mai napig megkerülhetetlen hivatkozási pontnak számít. A legjobbak legjobbjai 2. és 3. a széria első két évtizedéből gyűjt össze két kötetre való kisregényt elismert és díjnyertes szerzőktől. A legváltozatosabb témákat és stílusokat felvonultató írások mindegyike a zsáner modern kori klasszikusa, egyszerre izgalmas és elgondolkodtató olvasmányok a sci-fi szerelmesei számára.

Gardner Dozois (1947-2018) az egyik legnagyobbra tartott science fiction szerkesztő volt, aki a Legjobb szerkesztő kategóriában tizenötször is elnyerte a Hugo-díjat. Számos más munkája mellett húsz évig dolgozott az Asimov’s Science Fiction Magazine szerkesztőjeként, és ő vitte sikerre Az év legjobb science fiction novellái sorozatot. 2011-ben felkerült a neve a Science Fiction Hírességek Falára, 2016-ban pedig átvehette az életműve előtt tisztelgő Skylark-díjat.

GABO

Adatlap

Oldalszám
496
Kötés
Kötött
Kiadási év
2021
ISBN
9789635661923
Fordította
Hári Katalin, Horváth Norbert, Kőszeghy Anna, Márton Zsófia, Pétersz Tamás, Roboz Gábor
Kiadó
GABO
Eredeti cím
The ​Best of the Best 2/1
Új

16 további termék ebben a kategóriában: