Barion Pixel
  • -15%
Frank Herbert: A Dűne messiása Frank Herbert: A Dűne messiása

Frank Herbert:

A Dűne messiása

A Dűne 2.

Eredeti ár: 6 990 Ft
Online ár: 5 942 Ft
Adóval együtt

A Dűne messiásában Frank Herbert továbbviszi a magával ragadó Dűne történetét. Tizenkét évvel az első regény eseményei után a régi és az új világrend csap össze, a középpontban pedig olyan emberek állnak, akiknek minden erejükre szükségük van, hogy megbirkózzanak a rájuk váró sorssal.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

A Dűne-sorozat kötetei:

1. A Dűne (filmes borítóval itt érhető el!)

2. A Dűne messiása

3. A Dűne gyermekei

4. A Dűne istencsászára

5. A Dűne eretnekei

6. A Dűne Káptalanház

Kedvezményes könyvcsomagban itt érthetők el!

További kötetek:

Dűne-képregények (Dűne képregény, Atreides-ház képregény)

Caladan-trilógia

Az emberi bolygókat egyesítő Impériumban Paul Muad-Dib, a jövőbe látó messiás uralkodik. Hithű harcosai, a vad fremenek szent dzsihádjukban feldúlták az univerzumot, és mindenhová elvitték a Mahdi szavait. Ám a háború és a vallási fanatizmus ádáz ellenségeket szült, akik mindenüket feláldoznák Muad-Dib bukásáért. Az Impérium régi hatalmai összefognak, hogy egy bonyolult összeesküvéssel törjenek az új Császár életére, aki maga sincs meggyőződve róla, hogy valóban egy jobb világot teremtett az emberiség számára.

A Dűne messiásában Frank Herbert továbbviszi a magával ragadó Dűne történetét. Tizenkét évvel az első regény eseményei után a régi és az új világrend csap össze, a középpontban pedig olyan emberek állnak, akiknek minden erejükre szükségük van, hogy megbirkózzanak a rájuk váró sorssal. Herbert lenyűgöző gondolatisága és mély emberismerete emlékezetes karaktereken keresztül mutatja be, hogy sokszor a megváltó maga is lehet áldozat.

A szerzőről:

Frank Herbert (1920-1986) a modern science fiction egyik legfontosabb szerzője. Első regénye 1956-ban jelent meg, de az igazi sikert az 1965-ben kiadott Dűne hozta meg számára. A könyv több díjat nyert, többször választották a sci-fi legjobbjának, egyetemi tananyagként oktatják, és egyike a legnagyobb hatású regényeknek a zsánerben. Többen próbálkoztak a megfilmesítésével, a legismertebb David Lynch 1984-es mozifilmje, a legújabb pedig Denis Villeneuve rendezésében érkezik 2020-ban. Herbert a Dűnéhez öt folytatást írt, ezeken kívül mintegy másfél tucat regényt publikált önállóan és társszerzőkkel közösen. 2006 óta a Science Fiction Hall of Fame tagja.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Dűne sorozat
Oldalszám
344
Kötés
Kötött
Kiadási év
2020, 2023, 2024
ISBN
9789635667284
Fordította
Gáspár András
Kiadó
GABO
Eredeti cím
Dune Messiah
Új

16 további termék ebben a kategóriában: