• -15%
Isaac Asimov: Alapítvány és Birodalom - Az Alapítvány sorozat 4. kötete Isaac Asimov: Alapítvány és Birodalom - Az Alapítvány sorozat 4. kötete

Isaac Asimov:

Alapítvány és Birodalom

Az Alapítvány sorozat 4. kötete (Új fordítás)

Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

A klasszikus történet folytatásában Isaac Asimov tovább boncolgatja az emberi társadalmak működését és törvényszerűségeiket, arra keresve a választ, hogyan lehetne megjósolni a jövőt a tudomány segítségével.

  

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

GLS Csomagpont

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

A Galaktikus Birodalom bukása elkezdődött. A távoli világok lassan modern barbárságba süllyednek, miközben elfeledik a modern tudomány vívmányait. A galaxis széli, jelentéktelen bolygón, a Terminuson azonban már működésbe lépett a matematikus Hari Seldon évezredes terve. Az Alapítvány vezetői, kihasználva tudásukat és leleményességüket, még a legnagyobb ellenfelekkel is szembe szállnak. Ám még a nagy Seldon sem számíthatott minden váratlan tényezővel, ami veszélybe sodorhatja az új aranykor eljövetelét.

A klasszikus történet folytatásában Isaac Asimov tovább boncolgatja az emberi társadalmak működését és törvényszerűségeiket, arra keresve a választ, hogyan lehetne megjósolni a jövőt a tudomány segítségével. Az Alapítvány-trilógia évtizedekkel a megírása után is elgondolkodtató olvasmány, aminek ott a helye minden sci-fi olvasó polcán.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Alapítvány
Oldalszám
368
Kötés
kartonált
Kiadási év
2021
ISBN
9789634067368
Fordította
Sámi László
Kiadó
GABO
Eredeti cím
Foundation and Empire
Új

16 további termék ebben a kategóriában: