Barion Pixel
  • -15%
Frank Herbert: Dűne Frank Herbert: Dűne

Frank Herbert:

Dűne

A Dűne 1.

Eredeti ár: 5 990 Ft
Online ár: 5 092 Ft
Adóval együtt

Az univerzum legfontosabb terméke a fűszer, amely meghosszabbítja az életet, lehetővé teszi az űrutazást, és élő számítógépet csinál az emberből. Az emberlakta világokat uraló Impériumban azé a hatalom, aki a fűszert birtokolja...

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

A Dűne-sorozat kötetei:

1. A Dűne (filmes borítóval itt érhető el!)

2. A Dűne messiása

3. A Dűne gyermekei

4. A Dűne istencsászára

5. A Dűne eretnekei

6. A Dűne Káptalanház

Kedvezményes könyvcsomagban itt érthetők el!

További kötetek:

Dűne-képregények (Dűne képregény, Atreides-ház képregény)

Caladan-trilógia

Az univerzum legfontosabb terméke a fűszer, amely meghosszabbítja az életet, lehetővé teszi az űrutazást, és élő számítógépet csinál az emberből. Az emberlakta világokat uraló Impériumban azé a hatalom, aki a fűszert birtokolja. A Padisah Császár, a bolygókat uraló Nagy Házak, az Űrliga és a titokzatos rend, a Bene Gesserit kényes hatalmi egyensúlyának, a civilizáció egészének záloga, hogy a fűszerből nem lehet hiány. Ám ez az anyag csak egy helyen található, a sivatagos, kegyetlen Arrakison, amelyet lakói, a vad fremenek csak úgy ismernek: Dűne.

 

Frank Herbert legendás regénye, amely megjelenésekor elnyerte a Hugo- és a Nebula-díjat, talán a legjobb science fiction, amit valaha írtak. A Dűne hatása ma már felfoghatatlan, az elmúlt fél évszázadban olvasók milliói fedezték fel az Arrakis világának részletességét, a szöveg szépségét és a könyvben rejlő filozófiát, társadalmi és vallási gondolatokat. Herbert lehengerlő és eleven története most átdolgozott kiadásban kerül újra az olvasók elé.

 

„A modern science fiction egyik alapköve.”

Chicago Tribune

 

A szerzőről:

Frank Herbert (1920-1986) a modern science fiction egyik legfontosabb szerzője. Első regénye 1956-ban jelent meg, de az igazi sikert az 1965-ben kiadott Dűne hozta meg számára. A könyv több díjat nyert, többször választották a sci-fi legjobbjának, egyetemi tananyagként oktatják, és egyike a legnagyobb hatású regényeknek a zsánerben. Többen próbálkoztak a megfilmesítésével, a legismertebb David Lynch 1984-es mozifilmje, a legújabb pedig Denis Villeneuve rendezésében érkezik 2020-ban. Herbert a Dűnéhez öt folytatást írt, ezeken kívül mintegy másfél tucat regényt publikált önállóan és társszerzőkkel közösen. 2006 óta a Science Fiction Hall of Fame tagja.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Dűne sorozat
Oldalszám
600
Kötés
Kötött
Kiadási év
2022
ISBN
978965663491
Fordította
Békés András
Kiadó
GABO
Eredeti cím
Dune
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: