Barion Pixel
  • -15%
Isaac Asimov: Robotok és Birodalom - Robot–sorozat 4. kötete Isaac Asimov: Robotok és Birodalom - Robot–sorozat 4. kötete

Isaac Asimov:

Robotok és Birodalom

Robot–sorozat 4. kötete

Eredeti ár: 4 990 Ft
Online ár: 4 242 Ft
Adóval együtt

A robotika atyjaként számon tartott Asimov negyedik, egyben utolsó robotregénye, amely egyúttal hidat képez a szerző klasszikus Alapítvány-sorozatához.

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

 

A sorozat további kötetei:

Acélbarlangok - Robot–sorozat 1. kötete

A mezítelen nap - Robot–sorozat 2. kötete

A Hajnal bolygó robotjai - Robot–sorozat 3. kötete

 

Az emberek maguk mögött hagyták a Solariát, a bolygó azonban mégsem néptelenedett el teljesen, rengeteg robot ugyanis itt maradt. Miután hosszú idő múlva újra telepesek érkeznek, megtörténik az elképzelhetetlen: a robotok emberekre támadnak.

A bolygó egykori lakója, Gladia Delmarre két robot és D. G. Baley – a közel két évszázada halott nyomozó, Elijah Baley leszármazottja – társaságában a helyszínre utazik, hogy utánajárjanak a történteknek. Kalandjuk során nagyszabású összeesküvésre bukkannak, és még azzal az eshetőséggel is kénytelenek szembesülni, hogy talán forradalmasítani kell a robotika Három Törvényét.

A robotika atyjaként számon tartott Asimov negyedik, egyben utolsó robotregénye, amely egyúttal hidat képez a szerző klasszikus Alapítvány-sorozatához.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Robot-sorozat
Oldalszám
456
Kötés
kartonált
Kiadási év
2023
ISBN
9789635663415
Fordította
Pétersz Tamás
Kiadó
GABO
Eredeti cím
Robots and Empire

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: