Barion Pixel
  • -15%
Ursula K. Le Guin: Az űr odakint, a világ idebent - Valós és valótlan 2. Ursula K. Le Guin: Az űr odakint, a világ idebent - Valós és valótlan 2.

Ursula K. Le Guin:

Az űr odakint, a világ idebent

Valós és valótlan 2.

Eredeti ár: 4 490 Ft
Online ár: 3 817 Ft
Adóval együtt

Ursula K. Le Guin Valós és valótlan című, kétkötetes novellagyűjteménye kihagyhatatlan. Az élő legendának számító és science fiction nagymesternek kinevezett Le Guin 1960 óta meghatározó alakja az amerikai irodalomnak.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Ursula K. Le Guin Valós és valótlan című, kétkötetes novellagyűjteménye kihagyhatatlan. Az élő legendának számító és science fiction nagymesternek kinevezett Le Guin 1960 óta meghatározó alakja az amerikai irodalomnak. Változatos témái politikai, ökológiai, filozófiai kérdéseket járnak körbe, szociológiai és pszichológiai érdeklődése olyan elképzelt társadalmak leképezésében nyilvánult meg, amelyek tükröt mutattak saját civilizációnknak.

Az űr odakint, a világ idebent Le Guin leghíresebb fantasztikus novelláit tartalmazza, amelyek számos olvasó és szerző világképére hatottak. Le Guin hangot ad a némáknak, reményt a kívülállóknak, és mindenekfelett az igazságról ír, miközben mindvégig megőrzi függetlenségét és humorérzékét.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Valós és valótlan novellagyűjtemény
Oldalszám
432
Kötés
Kötött
Kiadási év
2017
ISBN
9789634065852
Fordította
Varró Attila, Miks-Rédai Viktória, Roboz Gábor, Kleinheincz Csilla, Sohár Anikó, Békés András, Küry Miklós, Veres Mihály
Kiadó
GABO
Eredeti cím
The Unreal and the Real Volume 2: Selected Stories of Ursula K. Le Guin: Outer Space & Inner Lands
Új

16 további termék ebben a kategóriában: