Barion Pixel
  • -15%
Lisa Kleypas: Ördög álruhában - Ravenel család 7. Lisa Kleypas: Ördög álruhában - Ravenel család 7.

Lisa Kleypas:

Ördög álruhában

Ravenel család 7.

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

Attól a pillanattól kezdve, hogy Keir MacRae Londonba érkezik, két célja van. Az egyik: ne szeressen bele a káprázatos Lady Merritt Sterlingbe. A másik: kerülje el, hogy megöljék.

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Lady Merritt Sterling, a határozott akaratú fiatal özvegy, aki néhai férje hajózási cégét vezeti, tudja: a londoni társaság alig várja, hogy botrányba keveredjen. Eddig azonban túl okos volt ahhoz, hogy a kedvükre tegyen. De ekkor találkozik Keir MacRae-vel, a nyers és durva skót whiskylepárló tulajdonosával, és minden józan terve füstként elillan. Különbözőbbek nem is lehetnének, de vonzalmuk erőteljes, nyers és ellenállhatatlan.

Attól a pillanattól kezdve, hogy Keir MacRae Londonba érkezik, két célja van. Az egyik: ne szeressen bele a káprázatos Lady Merritt Sterlingbe. A másik: kerülje el, hogy megöljék.

Egyelőre egyik sem megy jól.

Keir nem tudja, miért akarja valaki a halálát, egészen addig, amíg a sors fel nem tárja előtte titkos kapcsolatát Anglia egyik legbefolyásosabb családjával. A világa teljes fordulatot vesz, és az egyetlen, akiben megbízik, Merritt.

Szenvedélyük olyan intenzitással lángol, amilyet Merritt még sohasem ismert, és vágyakozni kezd az egyetlen dologra, amelyet nem kaphat meg Keir MacRae-től: az „örökkön-örökké”-re. Ahogy a veszély egyre közelebb kerül, Merritt mindent megtesz, hogy megmentse a férfit, akit szeret… még akkor is, ha tudja, hogy a férfi talán maga az ördög álruhában.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Ravenel család
Oldalszám
400
Kötés
kartonált
Kiadási év
2024
ISBN
9789635665990
Fordította
Tóth Gizella
Eredeti cím
Devil in Disguise

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: