Barion Pixel
  • -15%
Cabot, Meg: A fiú a házból Cabot, Meg: A fiú a házból

Meg Cabot:

A fiú a házból


Eredeti ár: 1 900 Ft
Online ár: 1 615 Ft
Adóval együtt

Mel Fuller, a New York Journal pletykarovat vezetője, Max Friedlander pedig nőcsábászsága révén is hírhedtté vált fényképész.

Mennyiség

Mel Fuller, a New York Journal pletykarovat vezetője, Max Friedlander pedig nőcsábászsága révén is hírhedtté vált fényképész.

Szomszédasszony a kórházba kerülésekor Mel valójában nem az igazi Maxet ismeri meg, hanem John Trentet, aki egy régi tartozását törleszti Maxnek a nagynéni háziállatainak gondozásával. John a kutyasétáltatás ürügyén Mel szomszédjává válik, s így a kapcsolat aránylag könnyen alakul – titkokkal terhes – bensőséges, mégsem egészen őszinte szerelemmé. Mel cikkére, mely szerint a milliomos Trent házasodni készül, nők ezrei torlaszolják el a New York Chronicle bejáratát. Aztán a hetekig tartó férjvadász ostrom lassan lecsillapodik, és Mel egy napon ismét e-mailt ír Johnnak. A közelmúltban, hazánkban is nagy sikerű ifjúsági írónőként feltűnt Meg Cabot (A neveletlen hercegnő naplója 1-4.; Hívószám 1-800: Tudom, hol vagy! stb.) e könyvét e-mailekből építi fel. A rutinos szerző a legjobb barátnő, a vőlegénye, a pletykás Dolly, a fura Tim, a buzgó személyzetis Amy, az aggodalmaskodó szülők vagy a beosztottait hajtó főszerkesztő levelezéséből kerekíti egésszé a mai fiatal felnőttek szenvedélyes, fordulatos, bővérű humorral megírt történetét.

Ciceró

Adatlap

Oldalszám
360
Kötés
Kötött
Kiadási év
2003
ISBN
9789635394180
Fordította
Tulics Mónika
Új

16 további termék ebben a kategóriában: