Barion Pixel
  • -15%
Georgette Heyer: A híres Sophy Georgette Heyer: A híres Sophy

Georgette Heyer:

A híres Sophy


Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

A BRIDGERTON CSALÁD RAJONGÓI NE HAGYJÁK KI!

Georgette Heyer, az egyik legismertebb és legkedveltebb történelmiregény-szerző több mint ötven könyvet írt.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

A BRIDGERTON CSALÁD RAJONGÓI NE HAGYJÁK KI!

Amikor a rettenthetetlen Sir Horace Stanton-Lacyt üzleti ügyei Dél-Amerikába szólítják, leányát, Sophiát testvérére, a Berkeley Square-en élő Elizabeth Rivenhallra bízza. Sophy a kontinensen tett körutazás után mindjárt meginvitáltatja magát rokonai körébe. Lady Ombersley beleegyezik, hogy befogadja Sophyt, de senki sem számít arra, hogy a leány viharként csap le a városra és foglalja el azt.

A gyönyörű, vidám, impulzív, megdöbbentően szókimondó Sophy berobban az elegáns londoni társaságba, szétzilálja a konvenciókat és a hagyományokat, akár a szélvész egy marék szalmát. Talpraesett, kalandvágyó és teljességgel fáradhatatlan – aligha az a szelíd leány, akire Rivenhallék számítottak. A jószívű Lizzy néni megbotránkozik, Sophy arrogáns és zord unokabátyja, Charles Rivenhall, az Ombersley-vagyon örököse pedig megfogadja, hogy megszabadítja a családját a minden lében kanál rokontól: kiházasítja.

Azonban az élettel teli és el nem nyomható Sophy máskor is került már kényes helyzetbe. Végtére is évek óta távol tartja az opportunista nőszemélyeket özvegy édesapjától. Ennek ellenére a rokonainál töltött idő akár élete legnagyobb kihívása is lehet. A leányban utánozhatatlan módon elegyedik a bőbeszédűség és a kecsesség. Eltökéli, hogy rá jellemző, szabados módszereivel mindnyájuk problémáit megoldja.

Georgette Heyer, az egyik legismertebb és legkedveltebb történelmiregény-szerző több mint ötven könyvet írt, 1974-ben, hetvenegy évesen hunyt el.

"Sophy egy felejthetetlen hősnő"

Eloisa James, New York Times

GABO

Adatlap

Oldalszám
424
Kötés
puhatáblás
Kiadási év
2022
ISBN
9789635662494
Fordította
Szabó Luca
Kiadó
GABO
Új

16 további termék ebben a kategóriában: