Barion Pixel
  • Kiárusítás!
  • -15%
Julia Quinn: Szerelem postafordultával - Rokesby–család 2. Julia Quinn: Szerelem postafordultával - Rokesby–család 2.

Julia Quinn:

Szerelem postafordultával

Rokesby–család 2.

Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

Amikor az elárvult Cecilia Harcourt fivére, Thomas megsebesül az észak-amerikai harctéren, a lánynak két borzalmas lehetőség közül kell választania: odaköltözik vénkisasszony nagynénjéhez vagy hozzámegy ármánykodó unokafivéréhez. Ehelyett egy harmadik megoldást választ.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

  >>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Míg ön aludt…

Amikor az elárvult Cecilia Harcourt fivére, Thomas megsebesül az észak-amerikai harctéren, a lánynak két borzalmas lehetőség közül kell választania: odaköltözik vénkisasszony nagynénjéhez vagy hozzámegy ármánykodó unokafivéréhez. Ehelyett egy harmadik megoldást választ, és hajóra szállva átszeli az Atlanti-óceánt, eltökélten, hogy ápolni fogja bátyját, míg fel nem épül. Ám egy heti keresgélés után nem a fivérére, hanem annak legjobb barátjára, Edward Rokesbyra bukkan. A jóvágású tiszt nincs eszméleténél, és odaadó gondoskodásra van szüksége, ezért Cecilia megfogadja, hogy megmenti ennek a katonának az életét, még akkor is, ha csak úgy maradhat mellette, ha füllent egy kicsit…

 

Mindenkinek azt mondtam, hogy a felesége vagyok…

Amikor Edward magához tér, minden meglehetősen zavarosnak tűnik körülötte. A fejét ért ütés miatt több hónap esett ki az emlékezetéből, de azt már csak fel tudná idézni, hogy megnősült! Tudja, hogy kicsoda Cecilia Harcourt – még akkor is, ha nem ismeri fel az arcát –, és mivel mindenki azt állítja, hogy a felesége, úgy dönt, hogy ez biztosan igaz, pedig mindeddig azt hitte, egy szép napon a szomszéd család lányát fogja majd az oltár elé vezetni.

 

Bárcsak igaz lenne…

Cecilia az egész jövőjét teszi kockára azzal, hogy odaadja magát – mindenestül – annak a férfinak, akit szeret. Ám miután kiderül az igazság, Edward is tartogat néhány meglepetést az újdonsült Mrs. Rokesbynak.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Rokesby-család
Oldalszám
376
Kötés
kartonált
Kiadási év
2021
ISBN
9789635662005
Fordította
Weisz Böbe
Kiadó
GABO
Eredeti cím
The Girl with the Make-Believe Husband
Új

kapcsolódó termékek

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: